Beli Kasut Sekolah BATA RM10 Jer..| Hapdet Untuk Semua Peserta Giveaway!


Minta tolong email add anda ya (ayuarjuna@gmail.com), untuk pengeposan hadiah..
Saya akan umumkan para pemenang utama dan saguhati :)

********************************************************
Hari Ahad lepas, pagi2 lagik kami dah gerak ke Shah Alam. Motip nak pergi cari baju sekolah Yana. So, kitaorang terjah Komplek Ole-Ole Shah Alam. Sebab ada pusat pakaian hari2 kat situ. Nak cari baju pengawas untuk Yana. Baju putih kat mana2 senang nak carik. Tapi kalau baju biru , dengan kain susun belakang dan segala macam memang kita carik kawasan Shah Alam. Senang nak jumpa.

Baju Yana sahaja habis dekat RM100 + sebab tu tak kira beli tudung biru ada owning kat booth Giant KJ..Tapi kat kompleks tu ada buat clearance kasut sekolah BATA. Murah RM10 sepasang dan RM15 sepasang. Siap ada promo beli 2 percuma 1 :)

Tapi masalahnya kebanyakan kasut yang dijual diantara saiz 4,5 dan ke atas. So, untuk anak darjah 4, 5, 6 dan tingkatan yang mana tubunya bersaiz besar cam anak saya, ada juga kasut untuk dibeli (sebab ada saiz) :)
                                    

 Menimbun kat situ..ada juga wedges brand BATA tapi sepasang RM15 dan RM20. Kalau beli 2 percuma satu..
Kasut ni still banyak lagik...So, uolls kalau rajin boleh terjah..Sebab ianya memang murah dan berbaloi. Oo ya promosi sampai awal bulan Januari 2013

Comments

Mummy Akmar said…
Sampai bila clearance stok ni di mana eh?
mummy akmar ~ kat kompleks ole2 shah alam.... smpi awl januari.. die depan pusat kedai pakaian hari2....
Mama Zharfan284 said…
my zharfan pakai kasut warna itam...bj kena beli kat ko-op sek ajer...minggu ni or minggu dpn baru nak beli