Gigih Beratur Nak Amik Goodies Bag dari MWW..

Ok..gambar blurrr...
Ni gambar curik...see model kat depan tu kawan saya kak Azie, hik hik
Ni kalau kak Azie baca posting saya ni, mesti die bebel2 "Ko ni kan kot ya nak amik gambar biarlah akak dah ready, ni main sauk jer"....Saya tahu dah....mesti kena bebelnyer, hahahaha...

Balik kepada tajuk posting..
Saya sebenarnya memang pembaca tegar MWW--nak improve english skill dalam reading dalam menulis kenalah rajin membaca bahan2 ilmiah berbahasa english, iya idak..Kebetulan bulan 12 ni ada promo nak kasi goodies bag untuk 250 orang yang pertama yang membawa sisipan dalam MWW di Bangsar Village Mall. Since dekat jer ngan umah dan saya sangat free hari Sabtu lepas so terjahlah dengan My Amani...

Anak2 yang laen still bergelut dalam mimpi lagik!..
Sampai pukul 9.30, kul 10.00 start distribute goodies bag tu..tapi line beratur dah panjang noks...
Saya macam OMG, barang FREE ramainya yang nak termasuklah saya, hahahaha

Tapikan, siyeslah kalau Mall tu terletak di pusat bandar KL, even di kepong dan wangsa maju apatah lagi di Shah Alam, saya confirm tak pergi sebab dah agak dah ramai yang nak pasti kena beratur panjang.

Tapi yang beshnya saya beratur kebetulan dekat ngan member2 (kitaorang tak potong line tau). Kebetulan datang time yang sama so dekat antara satu sama lain. Sempatlah bergossip tentang apa2 ajer..plus Pak Dee belanja kitaorang kurma kat situ :)
Meriah tak meriah jualan sempena Krismas :)
Selain itu, kitaorang dapat makan breakfast dari Coffee Bean..Sedappppppppp ya ampun...
Saya amik 3 jenis makanan jer lepas tu chow balik..
Sebab kul 11am ada movie ngan anak2 kat One Utama..
Value RM200, oklahhhhh kot....
lepaslah duit majalah RM5.60, hahahahahahah

Lama dah tak gi beratur claim goodies bag..sekali-sekala time tak malas tu OK jer. Janji berbaloi :)

Comments

Wansteddy Tales said…
samalah, xsuka beratur menunggu. Tp bila dah dapat barangnya, mmg rasa cam berbaloi ^^
humang aiii..berbaloi2.
dulu suka la jugak buat camni...tp masa jaman bujang ler
Mama Zharfan said…
teddy tu sgt cute!!!
Ezna said…
teddy tu comeynyer :-)
Wan Amira said…
mata i terus attracted to voucher :)
Sherry said…
wah best la i no go coz far.

oh ya join my christmas giveaway
http://namesherry.com