Monday, December 10, 2012

Pizza Dominos Seposen, Saya Beli 5 Bijik Hokeh!

 Hari tu, ramai kengkawan tag saya kat FB~ katanya ada promosi pizza murah seposen jer harga. Tapi untuk 100 yang pertama. Menurut kawan saya yang pernah merasai pizza seposen di tempat promosi yang lain ~ kena datang awal amik nombor. So, die cadangkan pada saya datang pukul 6.30petang walaupun hakikatnya pizza seposen start dijual pada pukul 8 malam.Syaratnya kita dapat nombor dulu lepas tu datang lah balik antara kul 8 hingga 9 malam bagi tujuan pengorderan menu yang dikehendaki. (Ikut tempat ya, ada juga pizza yang mula dijual pada pukul 1 tengahari dll, so kena selalu tengok promosi kat FB Dominos)

Kebetulan 7hb hujan lebat pulak kawasan PJ. Erkkkkkkkkkk, Encik Hubby mula2 kata tak payahlah pergi beli Dominos sebab hujan..mesti leceh dengan jammed segalanya. Dalam kul 7 lebih lepas Maghrib, hujan dah tak lebat saya pun beria-ia nak makan pizza. Last2 Encik Hubby pun izinkan saya dan anak2 pergi Dominos ngan anak2. Die sendirik malas nak kuar umah, hahahahah.

Sekejap jer nak ke Pizza Dominos TTDI dari rumah saya. Sampai jer dah ada orang beratur. Panjang takdelah sangat dan saya dapat nombor 33 :) Lepas tu dah start ramai orang datang. Masing2 bawak famili reramai sebab satu ahli  boleh beli satubpizza. Tu yang sebabnya saya boleh beli pizza sampai 5 sebab bawak semua anak kecuali Amani jer tak dapat nombor, ngeeeeeeee

Tinggal 4 pizza jer, sebab lagi satu Mak Biq dah rembat....
Ok kita boleh pilih apa saja topping, roti die ikut crust jenis apa yang uolls suka cuma yang double cheese layer kalau order kena tambah duit....
See dari harga RM23 ++ jadi seposen jer...
Jimat duit belanja makan malam...
Ekceli untung bagi lokasi Pizza Dominos yang tak banyak peminat. Tak perlu berebut dan segalanya..So, malam ni saper yang dekat2 dengan kawasan Kepong dan Segamat bolehlah terjah ya. Ahem Abe Sam dan si cilik Mia ada kat Majalara...Mesti penuh dengan pembeli yang luar biasa...

7 comments:

Goh LinLin said...

Got mine from Pulau Tikus branch earlier.Unbelievable,paid 10 sen (I swallowed my saliva,held my breath, nothing we can buy 2day)not tax some more !

Mr & Mrs Sallehudin said...

Saya beli satu je.. sbb dtg sorang2.. hehe... aritu sy g kt bukit jelutong org x ramai sgt tp beratur laa jugak...

Wansteddy Tales said...

beshnya ><

Mama Zharfan said...

beshnya :) as good as FOC :)

zety said...

argh!! smlm beli kt bangi large punyaa..bile la 10 sen ni nk dtg bangiii

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x tau pun ada promosi ni...
wah puas la makan...

Eyriqazz said...

wahh,giler bestttt....