Wednesday, January 9, 2013

Abang Gunting Rambut, Adik Joget Kuch Kuch Hota Hei!

Seminggu dah sekolah tapi saya baru terhegeh2 bawak anak pergi gunting rambut. PEMALAS punya pasal. So saya selalu bawa anak saya gunting di kedai kat SS16. Harga yang dikenakan sangat murah kalau kat KL- 5 hengget jer untuk kanak2. Rasanya tukang gunting ni pure dari India. Sepatah haram perkataan melayu tak reti menyebutnya. Tapi cakap English sangat bagus. Menurut tukang gunting ni dia ada degree dalam apa ntah dari India. Tak tahu betul ke tak, huhu

Dan setiap kali kitaorang pergi gunting rambut...
Mesti Uncle ni bukak lagu hindustan...
Best... best lak tu
Terus perasan kejap jadi Kajol kat situ, hahahah
Sampai my Amani pun memang akan beraksi dengan menari ikut rentak suka-hati dier...
 Gaya ballet pun ada...
 Siap2 pusing... dancing...
 Ni tak tahu lah pesen apa...
 Yang ini lagilaaaaaaa...

Tapi yang tak tahan tu..
Bila tengok 2 abangnya yang koya hensem...
 Tengok cermin sambil beraksi..
Sorang Akid Khan, sorang Afiq Roshan...

Mak die yang perasan... Ayu Kapoor... Hahahahah

4 comments:

Goh LinLin said...

Omg so cute

Mama Zharfan said...

amani tu sgt tomeiiii

Wan Amira said...

baju Afiq yang baju melayu tu sama dengan baju raya Emran and Emir dua tiga tahun lepas hehehe

Ezna said...

Hahahaha Ayu Kapoor? Jgn ayam berak kapur dah la...hik hik hik...

Alalala Amani...comel la pulak. Tahap konfiden sangat tinggi :-)