Tuesday, January 15, 2013

Antara Durian Crepe Yang Murah...

 Masa saya dan anak2 nak pergi makan nasi ayam kat Restoran Ewa Kampung Penchala..
Ternampak promosi durian crepe kat gerai berdekatan...
Ohh ya ini bukan harga promosi tapi memang harga jualan sebegini...
 Selain durian crepe..mango crepe dan chocolate moist cake pun ada dijual juga..
Nampak sedap jugak!
 Crepe yang dibuat takdelah besar sangat..
Tapi OKla, inti tebal macam biasa..
Paling penting isi duriannya banyak :)
6 biji saiz gini...
Okla...3 kali gigit abis...

Hmmmm teringin nak buat tapi keinginan untuk membeli lebih tinggi daripada membuat sendiri, ngeeeee..

8 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

samalah kat tempat kita sini 6 RM1O..tapi comel la saiznya tapi oklah..Saya langsung takde keinginan nak buat memanjang nak beli je, haha

AyuArjuna BiGoshh said...

huda...kan kan...nampak cam senang nak buat tapi cam malas nak buat...ngeee give me 5 ler :)

Ezna said...

Fenomena Durian Crepe......

- zuriey - said...

penangan durian crepe ni..huhu.. nanti mai singgah http://misszucollection.blogspot.com

SyaNa said...

tak lama lg susah la kot nk jumpa DC ni
stok doyan best2 da makin kurang

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Adik ipar eija jual 5pcs RM7.50 :)
eija pulak terajin nak buat sendiri..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka durian tapi banyak yg ila suka takleh mkn time preggy.. bertabahla..

Anonymous said...

Boleh x nak no fon adik ipar sis..
Area mane ye