Tuesday, January 8, 2013

Hadiah Kecil-Kecilan, Sekarang Baru Terhegeh Nak Naik Posting, Huhu

Sawang sehari blog me ni...
Ya ampun kerja merepek sangatlah banyak...
Kerja opis banyak yang dah siap...
Penat menguruskan BIL yang nak cari keje part time...
So memang takde masa jengok blog sendirik apatah lagi blog kengkawan...

Saya takdelah menang besar mana...
Kecil-kecilan ajer...
Tapi da namanya HADIAH menang tetap memberikan rasa kepuasan dan kegembiraan pada penerima 
*wink *wink*
Hadiah dari Karangkraf, note pad The Vow...
Topi... atas nama Yana, dari contest mana ntah...
Dari FB Fruitale :)
Dari Majalah Wanita...
Dari Nippon FB...
Dari COKE hadiah setiap jam...
Hadiah FB Huggies...
Mahal jugak hadiah ni sebab ada tag harga Toys'R'Us RM89.90...
Dari Bros menang nama hubby :)
Conso contest BROS nama saya...
Goodies SDK...
Hadiah teka silangkata Aniqah value RM100

Alhamdulillah...
Walaupun kecik tapi tetap bersyukur...
Moga ada rezeki untuk menang lagik, amin :)

6 comments:

liza♥aufa said...

tahniah kak ayu

Wansteddy Tales said...

seram nk upload psl hadiah kat blog skrg :(

Ezna said...

panjangnya list...hehehe as usual list panjang2 ni sinonim ngan ayu rafikah!!! Tahniah beb...

mama tisya said...

tahniah...byk dpt adiah

Mama Zharfan said...

congrats ayu!! sampai 8 tin cat tu!!!!!!!!

Wan Amira said...

kenapa lapan tin cat tu tak nampak.. dah delete yer.. :) walaupun kecik tapi bila nama kite naik -- hanya orang yang main contest je tahu macam mana kepuasannya