Koko Tok Aba, Boboi Booooyyy | Maknyer Yang Hover

Pamos Kedai Tok Aba ni...
Saper yang tak kenal Tok Aba Kokotiam?
Adudu watak jahat Boboi Boy kalau kita tengok dalam setiap misi episod, ianya mesti lebih nak mencuri rahsia air coklat Tok Aba --- Ala2 citer Sponge Bob, si Plankton yang duk bersungguh mencuri formula krabi patties dari Mr. Krab...
Ni lah koko Tok Aba trademark Boboi Boy...
Ntah sedap ke tidak...
Harga sepeket ni RM12.90, beli kat kedai Rasamas...
Mahal jugak...
Errkkkk...
Saya beli pun sebab Akid bersungguh minta untuk dibelikan...
Siap bagi cadangan kat saya...
"Mummy tolaklah duit belanja Akid RM1 sehari, sampai 13 kali"...

Kesian... Anak beria nak... Heheheheheh
Lepas tu sepanjang berada dalam kereta dari kedai ke rumah, duk BZ baca instruction macam mana nak buat koko sedap cara Tok Aba...

Macam2 karenah... Produk dalam kartun pun boleh dikomersialkan...
Hmmm...cyang parok mak pak ler...


Comments

Mama Zharfan284 said…
my kids pun minat boboibiy me pun terminat sbb asyik dok tgk dvd boboiboy ajer dlm keta adoyai
Wan Amira said…
i pun dah suka boboi boy ni, menarik... nanti nak try jugak lah kopi tok aba ni ..
qurnain99 said…
boleh pm tak? bgi saya number phone ke hehe..