Wednesday, January 16, 2013

Rasa Cute Jer...

Feeling2 rasa CUTE jer pakai brand Hello Kitty :)
Ngeeeeeeeeeeeeeeeee....
Tapi pencil case tu dah Amani amik...
Walaupun hakikatnya saya beli untuk diri sendirik..
Jam tu saya punya ya.....
Sekarang cam tengah berangan nak beli cadar HELLO KITTY..
Mesti laki saya bebel "Awak ni dah buang tabiat ke apa?"

:p

5 comments:

juelee said...

comel.. saya suka pooh.. ok je kak, dalam wnita ni mesti ada sifat kecomelan gitu walaupun dah jdik ibu hehhe

Ezna said...

comelnya. Ishhh mummy pun leh ada cadar Hello Kitty aper....ce u jenguk2 kat Kaison Paradigm Mall. Hehehe. Geram tengok...

Mama Zharfan said...

me suka mickey mouse and garfield hehehhe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Td ila metg kt opis.lawyer ila ada pen sikit punya cute mcm zmn budak2 dulu.terus ila amik n belek2 sanpai lupa dg cakap kat depan.tak sedar beberapa ketua bahagian dok tgok gelagat ila.. tp takpela ampunkanla pembawakan budak haha

liza♥aufa said...

mcm saya gak..ahahaha beli last2 kene ambik ngan anak..