Soping Terapi :)

See...
My new things in da' house...
Ya... Terapi obsesi sudah kembali...
Kali ni lebih hangat dari biasa...
Sebab harga RM299.90 tu jer untuk beg tangan :p
Tapi lepas dikaun jadi harga seperti tertera...
Wallet tu RM 89.97 ajer...
Lepas senyum lebar saya bayar guna itu voucher...
Pehhh, cashier kat Parkson pun jeles... :p
"Nak buat camana dik, akak jenis suka berbelanja guna voucher so kena kerja keras join mana peraduan yang memberikan voucher secara percuma"....

Ya, aura dan skil  mak shin chan begitu menebal di situ...

Comments

Wan Amira said…
best tu shopping free :) ayu memang forever sifu :)
mama tisya said…
best tul shoping guna voucher:)
Mama Zharfan284 said…
syoknya shopping2 guna voucher :) me dh berzmn tak menang voucher :p
Ezna said…
Mak Shin Chan rupanya kawan me. Hik Hik Hik :-)