The Paranormal Zone | A Gathering

Event Sabtu lepas...
Kat SunwayMas PJ...

Uollls pernah tak menonton The Paranormal Zone di NTV7?
Cerita lebih kurang cam Seekers tapi lebih berilmiah, heheheheh...0
Me tak pernah tonton tapi lepas direkomenkan untuk melihat preview di FB...
Layan jugak ler...
Pengacaranya Lil' Kim wanita gorjes di sebelah kiri...
Seorang wanita yang sangat COOL...
Props kat event...
Serammmmm...
Tapi bila tengok citer ni... Takdelah seram mana...
Sebab ianya macam dokumentari mencari misteri orang halus...
Bergambar dengan Lil' Kim...
Ekceli me wakil kawan me untuk amikkan hadiah...
Tu yang cam terbabit bergambar secara esklusif kat depan...
Ada sesi amik autograph...
Hadiah yang kawan me menang...
Dapat t-shirt, file folder, cd preview, gambar Lil' Kim

*********************
Entri autopublish (jam menunjukkan kul 3 pagi)
Me susah hati ni...
My Amani demam balik hari ni...
Paling sedey my Amani langsung tak nak makan dan minum...
Paksa minum air secawan... menangis tangan menggigil...
Tak keruan hati... dengan kerja opis berlambak menanti...
Anak pulak sakit... so memang proriti perlu lebih perhatian pada Amani :(

Comments

Ezna said…
alah kesiannya lar...:-( moga amani comey cepat sembuh ye sayang...
Mama Zharfan said…
moga amani cepat sembuh...bahaya kalau budak2 kecik demam ni