Monday, February 18, 2013

Dapat Hadiah Antara My Obses Tanpa Henti

Mensyukuri atas setiap nikmat diberikan menjadikan kita lebih merasai ganjaran yang diberikan. 
Adakalanya kita berkongsi secara terbuka niatnya bukan menunjuk-nunjuk 
mahupun untuk memberikan cabaran negatif kepada rakan-rakan seperjuangan. 
Sekadar berkongsi betapa manisnya kemenangan biarpun nilainya sekecil kuman... 
Obses pada hadiah yang diterima seterusnya mengembirakan orang yang tersayang 
ternyata memberi kepuasan :)

Yawww Awwww
Tak koser buat entri poyo-poyo...
Hahahahha
Cikedaut
My preeeesie yang diterima baru2 ini...
Takdelah baru sangat (ala2 dah basi gak)
Voucher RM100 dari Utusan "Peraduan Sepak Takraw"...
Yang peliks nyer... voucher ni dah lama sampai kat opis saya, tapi tersilap macam mana 
ada orang tolong simpankan dan baru jer saya menerimanya. Seb baek tak expired lagik :)
TQ ya pada kengkawan opis yang re-post balik ke saya (menggunakan envelope opis)
Yang ni my BFF turut terMENANG sama...
Ngeee sebab ianya lucky draw. Menang kiranya dapat balik modal POP :)
Sling bag ALDO yang cun melecun...
Saya dapat tahu saya menang sebab nama saya terpapar di website tapi saya tak dapat sebarang surat dari pihak penganjur. Dipendekkan citer my kawan Merlyn minta tolong amikkan hadiah beliau di opis yang sama. Saya pun terGATAL mulut tanya "Bila saya boleh dapat hadiah beg ALDO yang dimenangi". Terkezut beruk PIC tu (ni saja saya buat citer). Menurut PIC tu e-mail notification sudah lama dihantar kepada pemenang. So pok-pek-puk dapat jugak. Herannya saya tersilap register email saya... 
arajuana@ dot dot... Aisehhhhh
Barangan SMURF dari HBO. Ni zaman firaun bila ntah saya join...
Janji dapat hadiah, so duk diam2 tak perlu rasa pelik lama2.
Wohoooo... Tali leher ala2 yang dipakai oleh Mike dalam citer Suits. Suker giler mamat ni #bajetcomeyberkarismatinggi... dan rantai mutiara pelesu. Kalau pakai kena ragut pun tak kisah, hahahaha.
Hadiah coklat special lagi sedap buatan tangan esklusif dari Bananana TV3.
Sangat tak sangka... hantar gambar sememeh ntah apa2 terpilih jugak :)
Penyeri hidupku selama 2 bulan... Stok MILO wehhhh
Berpeket2 MILO segera didalamnya... dengan coklat dan air tin plus MILO Tin yang besar. Makinlah hyper anakanda2 daku sebab terlebih kandungan gula dalam badan untuk 2 bulan ni. Takpe sebab Minum MILO anda jadi sihat dan kuat... So mak korang redhooo jer...

Syukran... syukran... syukran
Moga kita semua dimurahkan rezeki  manis2 lagik, amin.

9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kali ne ila suka voucer khepc hikhik

Falsya said...

wahhhhhh..byknyeee..bestnyeeeeee....syukran syukran..;)

Mama Zharfan said...

waaaa byknya hadiah!!!!!!!!! congrats babe :)

Aishah Megahasz said...

Bestnya!

Merlyn Hasshim said...

entry yang ditunggu-tunggu, buat pembakar semangat. nasib dpt collect beg Aldo tu kan, kalau tak rugi nanti.

Nana said...

sgt best esp vocer kfc hehe

Alia Adams said...

My mum pun menang Marie Claire jugak tapi x dpt apa2 notification. Mula2 ingatkan silap bg emel. Kena tnya cepat2 ni.

Alia Adams said...

Hai Ayu. Blh tak i nak tau siapa PIC utk Marie Claire promo. I dah byk kali tapi takde sape layan. Thanks.

AyuArjuna BiGoshh said...

alia i dah komen kat ur blog :)