Gengster Paling Celop, Tak Ori Langsung!

Ntah buang terbiat lepas tengok movie "Gengstar Celop" hari tu...
Terus suka posing jenis nampak lengan...
Ala macho man yang hati penuh dengan taman...
Tapi kalau tengok Akid, dielah yang paling malu bila bergambar ala "buang tabiat" ni...
Kat parking keta pun boleh layan berPS...
Anak teruna saya ni sibuk nak ada 6 pack... Wahahahahahahaha...
Siap request saya nak pergi gym...
Takleh blahhhh....
Die kata, body die chantek kalau ada 6 pack!
Ni mesti ajaran sesat Mak Biq dier...
Apapun ya Anaqi makan kena kurang dulu, baru boleh register masuk gym... 
Erkkkk baru 12 tahunlah! Tunggu dua puloh satu tahun, sila request semula... Bereh!

Comments

Popular Posts