Jumpa Shae Penyanyi Lagu "Sayang" Di Hari Penyampaian Hadiah Majalah Pa&Ma PlaySkool Contest :)

Last minute 3 hari sebelum hari event Penyampaian Hadiah, PIC Pa&MA call saya. Alhamdullillah saya terpilih sebagai pemenang nombor 3 untuk Peraduan mega anjuran Pa&MA berkalaborasi dengan Hasbro & PlaySkool...
So, sebelum acara penyampaian bermula kami dihiburkan dengan penyanyi Shae dari seberang. Kecik molek jer orangnya... Suara mak aiiihh... Lantang dan sedap :)
 First time dengan suara Shae nyanyi LIVE...
 Kat depan pentas tu penuh dengan kaum2 lelaki jer. Amboi time artis perempuan chantek nyanyi berdesssup berlari ke depan pentas.
 Saya kenal ramai compers kat sini. Ada yang baru kenal, ada yang dah lama kenal tru FB (first time jumpa), yang memang comper mantan yang saya kenal, my BFF lar Suzz. Sebelah saya tu Yati, kitaorang memang geng di FB... Jumpa jugak dengan Norizan kawan FB yang aktif berkontest'...

Paling terharu ada reader blog saya yang menegur di situ. Termalu kejap... tapi memang excited bila orang kenal kita menerusi blog. Nice to meet u... Opss lupa dah "Zalia" ke namanya? Apapun terima kasih kerana sudi tegur dan sempat berborak sakan walaupun memasing tengah hectic berperang dengan anak2 :)
 Suzz menerima hadiah baby car seat tajaan AAM :)
Value RM399 gitewww...
 Me dengan editor Pa&Ma yang suwittt...
 Hadiah untuk my Amani...
 Bergambar dengan top 3 winners :)
Gambar kenangan dengan team Pa&Ma, pemenang dan Puan Suraya pengasas Lunatots...

Alhamdulillah...
Memang saya bercita2 untuk memenangi hadiah ni, teringin nak menghadiahkannya pada my sweety Amani :) Nak beli sendiri brand ni... Erkkkkkk... fikir banyak kali :)

Comments

Cutemama1702 said…
Tahniah kak ayu......
happy n teruja sgt bile nampak akak... tu yg kite tegur.... hihi kt pun sebenarnye segan ala2 mcm segan jumper artis hihi...
(kak ayu, kak suzz n kak ezna sy anggap macam sifu dlm dunia contest nih)


Mama Zharfan said…
congrats ayu!! siyes besh hadiah utk amani tu :)
yumielufya said…
Tahniah Madam Ayu..mennag sokmo..best hadiah tu..mesti seronok Amani main nanti
Ezna said…
me tak kenal shae....