Makan Makanan Sedap di Monster Bites | Entri Jujur Ni :p

Sebab dah abis idea nak makan apa tengahari ari tu...
Kebetulan pula saya ada hal kat kawasan Jaya One (again, again)
Nampak jer Monster Bites Cafe bersebelah 7 Eleven...
Tanpa fikir panjang dan paksaan mana2 pihak terus jer kami singgah...
Kecik jer cafe ni, banyak kali saya nampak cafe ni tapi tak pernah terlintas nak makan kat situ...
Anak2 saya yang asalnya malas nak makan kunun2 nak diet turut terOrder sama...

Pilihan menu agak banyak juga untuk keadaan cafe yang kecik ni...
Walaupun pada menu, rupa dan nama hidangan tidaklah menarik mana...
Kiranya order main tunjuk2 ajer... Tup2 bila sampai jer makanan atas meja...

Pehhh menggiurkan...
Nampak begitu seksi sekali apatah lagi yang ada topping cheese...

See see kalau tak percaya!
Ni my Yana punya....
Saya tak sempat rasa pun...
Tapi menurut orang yang menikmatinya, "Sedap sekali mummy"...
Set ayam Akid...
Kentang die sedap takdelah lembik cam kat Mek Di...
Ayam berempah dierpun sedap, kalah ayam KFC dan ayam yang dimasak sendiri :p
Makanan kegilaan Anaqi...
Nachooooooooooooos...
Taburan cheese pehhhhhh...
Memang comfirm berkalori naik lemak badan lepas makan makanan ni...
Bagi penggemar cheese cam saya, memang pueh hati!
Mereka yang berjaya merobekkan dompetku untuk makan tengahari itu...
Tahniah ya :)

Apapun secara jujur ikhlas dari hati,
Hidangan di Cafe Monster Bites memang terbaik sekali,
Sekali dah cuba, termimpi-mimpi,
Teringatkan keju meleleh menaikkan kalori :)

Comments

Nad MamaZN said…
Gmbr yg 1st tu sgt menggiurkn hehe
Aishah Megahasz said…
Tengok pun sedap apatah lagi menikmatinya.
Mama Zharfan said…
set ayam tu memang menggoda♥
ADEEYA said…
Telan air liur tengok gamba yg first tuu
eynda said…
Set yg Yana makan tu buat terliur aje :-)
SheedaAzman said…
sdapnye kak, nktry pegilah nti...exact location cmne kak?
Hermit said…
@SheedaAzman,

add kat fb diorng --> https://www.facebook.com/monsterbites?fref=ts

vivavaviva said…
Amat mengiurkan dan memberahikan... ni kalau di tengok dek anak-anak akak sure menjerit-jerit jugak mereka nak kesana... kena nunggu babahnya, biar wallet babahnya yg kempis...
mak aihh..mmg nmpk sedap semuanya...
Ezna said…
nachos.....tak suka cheese tapi bila nampak anaqi punya nachos terusss cam rasa nak rasa pulak...
setya said…
Betul-betul kelihatan sedapnyaaaa

Popular Posts