Tuesday, February 26, 2013

Naik Hot Air Ballon Kali-3

Ok... Entri pasal Hot Air Ballon kali ni...
Ni bukannya kali pertama naik hot air ballon, tapi kali ke-3...
Tapi still excited nak naik lagik...
Kebetulan ada promosi bayar RM12 untuk 3 anak yang naik...
Dapat satu sim kad Hotlink yang ada kredit RM20...
Untung, kan?
Dengan syarat sim kad tu kena register atas nama orang yang berusia antara 13 tahun hingga 25 tahun...
Bakul die kecik gak...
Tapi still muat untuk 3 orang kanak2 dan 2 orang dewasa :)
Belonnyaaaaaaaaaa yang ampun sangat besar OK...
Yang saya naik belon udara panas kat Putrajaya dan event OREO pun tak sebesar ni.
Ketinggian 40 kaki...
Nampak tinggi, kan?
Kalau saya memang dah terkucil sebab memang jenis spesis gayat!
Naik dalam 5-10 minit giteww...
Anak saya berpeluang naik lama sikit sebab takde orang menunggu :)
Touch down...
3 beradik yang seronok menaiki belon udara panas...
My Yana takde sebab beliau ada aktiviti kat sekolah...
Amani jenis excited nak naik tapi mak dier takut ketinggian...
So, kitorang layan belon udara panas dari permukaan tanah jer...
Ni kesan daripada naik belon udara panas...
Bukan gayat lagi dah, tapi jenis suka gayut...
Adoi!

5 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya!!!!!!!!

Qashmere said...

Bestnya teringin nak naik jugak

mama tisya said...

bestnye..tkpernah naik

Ezna said...

nak try naik jugak tapi me pun spesis gayat....hehehe :-)

yumielufya said...

bagi upah 1k pun,memang yumie takkan naik benda ni..dok igkat 5 tgk kat bawah pun dah nak pengsan,apatah lagi naik benda ni...