Nak Pengsaaaaan Tengok Gambar Daring Akid!!!!

Ok...hari tu masa otw ke SJMC nak lawat Aliff anak Nida saya bawa anak2 saya ke semuanya seklai kecuali Amani. So dalam keta punyalah riuh sesangat anak saya duk bergurau dan bergaduh, maknya yang tengah memandu terasa stress sangat....

Saya memang tak tahu projek apa yang dilakukan di dalam keta..
tapi dowang duk gelak terbahak2 jenis tak hengat dunia..

So semalam saya belek2 kamera saya...
pehhhhhhhhhhhhhhhhh

Nak marah pun ada...nak gelak pun ada..
See see see
anak2 saya duk buli akid so try baju Amani dalam keta...



Naak muntah pun ada...
Muat pulak Akid ni pakai baju my Amani..

Nampak sangat kediiiing nyer...

Setelah saya melihat gambar2 ini...ber-besen saya membebel pagi2 kat anak2 saya. Berasap semuanya ya kena tadah telinga. Saper suruh pakat2 pakaikan Akid baju Amani lepas tu amik gambar...
Dalam keadaan kena marah si Anaqi siap boleh gelak2 dan beritahu saya yang "Mummy, Akid lelaki selalu budget smart, nak tengok camana rupa poyo jambu dier bila pakai gaun"...

Amboi!!!!
Last warning dah diberikan pada anak2 saya..So hari ni balik sekolah semua kena denda..Hari ni mak korang jadi jeneral :p

Comments

Falsya said…
nak pengsan jugak nieeee...hahaha
nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/
Hermit said…
bertuah punya anak... kalau bab mengarut2 ni Anaqi punya idea lah, confirm!