Wednesday, March 27, 2013

THE CROODS Terbaek! Silalah Menonton Semua Ya!

Uoooooooooooooooooooooooooooooooooools............
Uoooooooooooooooooooooooooooooooooools............
Meh meh, tengok The CROODS...
Sedap best-super syok -penuh tangisan- romantika de'amor- gelak sampai pengsan
Tu konklusi nyer...

Banyak moral citer ni...
Kepercayaan pada si ayah...
Keinginan si anak...
Kecerdikan menggunakan "idea..."

Copy-paste dari mana ntah citer THE CROODS lebih kurang camni;
The world's first family embarks on a journey of a lifetime when the cave that has always shielded them from danger is destroyed. Traveling across a spectacular landscape, the Croods discover an incredible new world filled with fantastic creatures -- and their outlook is changed forever
Kecerdikan saya mendapat 7 tiket walaupun asalnya saya menang 2 ajer, hahahaha...
Ececece cam karektor "GUY" dalam Croods jer *malu2 tutup muka mata buat juling2
Merembat sampai 6 buku walaupun hakikatnya anak den ada 5 jer :p
Satu untuk maknyerlah *nak catat nota2 beli keperluan setiap minggu, hek eleh
Bak kat laki sendiri "Barang free ni kasi kat anak2 jer yang awak amik sekali untuk awak buat apa?"
Ok den buat bodo jer bila laki main sound2 giteww... Hahahah, den kan telinga gajah 22cm tebalnya!
Ni tengah aim... IRON MAN 3...
Gigih mak korang mengugel, apatah lagi bila melihat aksi Akid yang teringin benar menjadi IRON MAN versi kanak-kanak Malaysia... Mana deh nak dapat tiket free citer ni :p

Ok, tu jer...kesimpulannya silalah tonton CROOOOOOOOOODs.........

4 comments:

Nana said...

Rami cakap cite ni best harap kt kluang ada cite ni

Nad MamaZN said...

Mmg best!
Zakwan pun aim cite ironman jugak huhu

Mama Zharfan said...

waaa nak kena try tgk ni :)

Norliza Nordin said...

saya bagi 5 bintang untuk filem ni..

http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/03/the-croods-in-3d.html