Monday, March 25, 2013

Cuti Sekolah Bermula, Marathon Tengok Movie, First Movie:The Call

Hari ni saya nak citer pasal tayangan The Call,
Esok The Croods...
Lusa Sembunyi... Azazil apa ntah...
Last kali GI Joe...
Ehh ada lagi last Ozz, yeahh!!!!
Pehh berderet2 setiap hari tengok movie...
Kecuali The Call dah lama dah...
The call ni saya dapat dari red.fm...
Dapat 4 tix, so kesimpulannya saya, Yana dan Amani tak pergiler...
Tayangan dekat ngan umah iatu GSC Tropicana... Boys outing :)
Sekali-sekala berjimba ngan geng2 lelaki di rumah...
Menurut Anaqi citer die OK, banyak scene yang terkejut2...
Tapi takdelah rasa OOo Best Giler... wajib tengok empat puloh empat kali..
Ahem tapi bak kata my hubby sikit pun tak menyesal gi tengok--ok kot lettew...

Cuti sekolah ni duk berwayang jer saya ngan anak2 ya. Seb baek semuanya tiket preeeee, hik hik



4 comments:

CikLily Putih said...

Oz sangat awesome, best Giler citernya tau...

mama_umar_maryam said...

xsabo tgu review the croods, dgrnye best gilak!..jeles..nk jugak tgk wyg dgn anak2 nih , nk cutiii!!!!!! argh!!!!

Nad MamaZN said...

Best best!

Mama Zharfan said...

besh sbb FREE!!!!!!!