G.I Joe Retaliation 3D, Memang Kerlazzzzzzzz

Hari Selasa malam Rabu, saya sekeluarga menonton GI Joe 3D di GSC One Utama...
Lama tak tengok 3D, best gak :)
Budak tenit ni hepi jer sebelum masuk panggung...
30 minit sebelum citer habis, meragam pulak badan2 die kena gatal2...
Rasanya samada karpet atau kerusi di GSC tu ada *hama

Lepas tu semuanya excited nak bergambar dengan cermin mata 3D...
Ala2 kejakuanan di situ, huhuhu
 Afiq yo!
 Amani cam Cikgu Bedah!
Muka chipmunkssssss...

Overall, citer memang best... tapi sedeylah apsal si DUKE mati di awal cier?
Kurang seri bila si Tatum ni takde :(
The "Rock" tu makin lama makin bagusss dier berlakon, suka sangat cara lakonan dier, ahem rasanya dah boleh ganti Sylvester Stallone dalam citer Rambo :)
Rindu dengan kemunculan Bruce Willis, part die tak banyak tapi sangat membantu menghidupkan jalan cerita
Apapun memang gadget yang digunakan super high class...
Citer aksi tanpa henti antara yang terbaik  saya tonton tahun ni...

Sinopsis citer, copy paste silalah layanzzz
The G.I. Joes are not only fighting their mortal enemy Cobra; they are forced to 
contend with threats from within the government that jeopardize their very existence.

Comments

mama tisya said…
spek 3d baru ke tu...sbb biasa spek 3d bersegi..ni mcm bulat ala2 spek jln2
Mama Zharfan said…
my kids sibuk ajak nak tgk bola kampung..weekend ni lah kot..
Ezna said…
Bruce Willis tu kalau berlakon watak jahat tapi jahat yg slow motion tapi kejam....
Party Hat said…
Hi,
I am Angeline Lee, co-owner of Party Hat team. I would like to invite you to join our Review & Reward Program. Please refer to this link:
http://partyhatmy.blogspot.com/2013/03/review-reward-program.html

If you are interested, please write to partyhat.my@gmail.com..You may write in Bahasa too..Thx hearing from you soon...

Angeline Lee