Friday, March 15, 2013

Hapdet Kisah Hadiah: Hadiah Anak2 Jer Kali ni :p

Hadiah dari minggu lepas, semuanya barangan anak jer :)
Ok jugaklah...
Sebab bila anak gembira..
Mak pak pun suke, kan? :p
Hadiah untuk Afiq, cop barangan Wreck it Ralph!
Hadiah Ben 10 untuk Akid...
Menang dari Litt Tak Co.
Menang voucher Metrojaya, beli kasut Akid...
Cuns :)
Lepas tu ada potongan harga, berbaloi-baloi-baloi...
Hamper dari Astro...
Wahahahaha
Hadiah Amani, dari majalah Princess :)
6 tix Legoland...
Yehaaaaaaaaaaa...
Plan nak turun Johor dalam masa terdekat, wink wink*
Tiket wayang ni 2 keping...
Tak tengok lagi movie ni, ntah wujud lagi ke kat pawagam...
Kalau tak memang burn, gitew...

Kali ni banyaknya ole-ole untuk my anaks...
Antara sebab saya suka join contest sebab nak menggembirakan anak :) 
Terutama bila menang barangan memang khas untuk kanak-kanak...
Oklah kan? :)

8 comments:

Nana said...

sonok anak2
Kan dapat adiah

Mama Zharfan said...

besh tu dpt 6 tixs legoland :) i tak sempt nak pegi sbb tix expires end april

mama tisya said...

tahniah ayu...hah slamat jln2 ke legoland..best dpt tiket free

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kak ayuuuu .. ila tak dapat lagi patung princess tue.. itu yg gambar anak2 kita masuk majalah princess yg ezna bagitau tue kan?

AyuArjuna BiGoshh said...

ila yup :)..akak gi amik smlm :)

mama_umar_maryam said...

hebaattt!!!!tix legoland!!!

cik kumbang said...

wah byknya hadiah,nak satu bole? hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mmmm... waaa cian amana banana tak dpt lg