Hapdet Kisah Hadiah: Hadiah Anak2 Jer Kali ni :p

Hadiah dari minggu lepas, semuanya barangan anak jer :)
Ok jugaklah...
Sebab bila anak gembira..
Mak pak pun suke, kan? :p
Hadiah untuk Afiq, cop barangan Wreck it Ralph!
Hadiah Ben 10 untuk Akid...
Menang dari Litt Tak Co.
Menang voucher Metrojaya, beli kasut Akid...
Cuns :)
Lepas tu ada potongan harga, berbaloi-baloi-baloi...
Hamper dari Astro...
Wahahahaha
Hadiah Amani, dari majalah Princess :)
6 tix Legoland...
Yehaaaaaaaaaaa...
Plan nak turun Johor dalam masa terdekat, wink wink*
Tiket wayang ni 2 keping...
Tak tengok lagi movie ni, ntah wujud lagi ke kat pawagam...
Kalau tak memang burn, gitew...

Kali ni banyaknya ole-ole untuk my anaks...
Antara sebab saya suka join contest sebab nak menggembirakan anak :) 
Terutama bila menang barangan memang khas untuk kanak-kanak...
Oklah kan? :)

Comments

Nana said…
sonok anak2
Kan dapat adiah
Mama Zharfan said…
besh tu dpt 6 tixs legoland :) i tak sempt nak pegi sbb tix expires end april
mama tisya said…
tahniah ayu...hah slamat jln2 ke legoland..best dpt tiket free
kak ayuuuu .. ila tak dapat lagi patung princess tue.. itu yg gambar anak2 kita masuk majalah princess yg ezna bagitau tue kan?
ila yup :)..akak gi amik smlm :)
hebaattt!!!!tix legoland!!!
cik kumbang said…
wah byknya hadiah,nak satu bole? hehe
Mmmm... waaa cian amana banana tak dpt lg

Popular Posts