Wednesday, March 6, 2013

Jack The Giant Slayer Sangat Beshh Hokeh!!

Uollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllssss
Dah tengok citer Jack ke belum???
Saper belum tengok silalah tengok ya!
Confirm tak menyesal sebab citer dier best giler...
Saya ari tu dapat special screening dari Red FM, 6 tix lagik!
First time tengok kat GSC Paradigm...
Cantek sebab pawagam baru...

Citer ni watak utamanya Jack dan Princess Isabelle tapi lagi menyerlah watak Elmont (kesatria di raja) yang dilakonkan oleh Ewan McGregor. Jalan citer best, banyak plot dan scene menarik. Filemografi skrin yang sangat chantek!

My Amani yang umur nak masuk 3 tahun pun nampak enjoy dari mula sampai ke akhir citer.

Sila..sila uollls layan citer Jack ni, kerana ianya boleh mengembali kenangan cerita dongeng yang agak popular satu masa dahulu.

Sekian ulasan filem di hari Rabu yang sibuk, peace no war!

4 comments:

Nana said...

Heheh best gile kan
Mia masuk wayang dh ngantuk nak tido sebab kul 11 skali bab kuar gergasi mata dia jadi terang xjadi tido hehe

umi alya said...

akak tak pnah masuk wayang, terukkan..

KiD said...

nasib baik Jak ada simpan sebijik kacang tu.. hheheee

Mama Zharfan said...

dh lama tak tgk movie ..