Monday, March 18, 2013

Kongsi Kek Besday dan Beli Hadiah Untuk Anak Sempena Besday!

Ni kek besday saya!!!
Dan dikongsi bersama My Yana, ceh :p
Banana chocolate :)
Mula2 ingat nak beli tiramisu tapi nak ada kelainan sikit so beli kek ada pisang pulok...
Hubby kata sedap, tapi saya rasa yang secret recipe lagi shodap...

Ok, hadiah untuk saya belum ada lagi sob sob...
Lagipun cam takde idea "Nak hadiah apa"
Tapi sempena besday saya, hubby belanja anak2 beli kasut...
Kebetulan kat Al-Ikhsan ada SALE gegiler murah!
Dan cam logik jer harganya (ahem ahem).
Beli jugaklah 2 kasut bola seperti di bawah...
Kasut Anaqi dalam 30 hengget lebih...
Kasut Akid dalam 20 hengget lebih,
Murah, kan? :)
Ni kasut sukan Yana, harga RM39...
Sesuai buat main futsal... Erkk main bola jaring OK gak...

Disebabkan kat Al-Ikhsan takde pilihan sangat kasut untuk Afiq dan Amani...
Last2 belikan kasut 2 budak kenit ni kat Jusco 1 Utama
Saya takdelah berkenan sangat kasut Amani, tapi die beria pilih so layankan jerlah
Tuan diri punya besday tak der hadiah :)
Tapi anak2 siap dapat hadiah dari dedet sempena besday mummy...
Ok jer, no hal janji memasing hepi.



5 comments:

Wan Amira said...

bestnyer agreement, mak punye birthday, anak2 pun dapat hadiah :)

Nana said...

Sama la kita rasanya sr nye choc banana plg sedap kan

Mama Zharfan said...

sgt murah cantik kasut2 sukan tu!!

Hermit said...

hek eleh.. dia yg ngada2.. org dh suruh ambik card g carik sendri adiah dia yg buat derk je... once sy suruh awk transfer mine g 'black hole' no more offer bebeh... sy ingat esk transfer wokeh hahaha

Ezna said...

kasut sukan tu cam murah je hadiahnya....