Tuesday, March 19, 2013

Mentadarah di Secret Recipe, Gara-gara Nak Rebut Promosi

Hari kejadian, masa ulangtahun kelahiran saya...
Ya... besday saya, bebudak ni pow nak makan SR...
Kunun2 sebab lama tak makan kat sini. Rindu sama itu spaghetti...
Besday mak, so mak baik atiler...
Kalau tak "Korang tunggu jerlah Dedet belanja..."
Sangat tak koser perabih duit di tengah2 bulan, adalah lebih afdal membeli 
POP contest daripada makan spagetthi semata2.
Masakan paling senang dibuat even pejam2 mata dalam masa 15 minit beres gitu!
Akid mesti amik set yang ada meatball ni...
Tapi memang kerlass rasanya, saya duk tak reti bahasa menumpang kaki sama...
Anaqi bersama carbonara memang takleh dipisahkan...
Lagi banyak cheese lagi makin suka
Yana menu sama ngan Akid, cuma saya try recipe baru SR "Chicken baked cheese"--gitu2lah bunyinya. Rasanya not bad cuma kena makan time betul2 kebuloq, kalau rasa nak light2 jangan order menu ni. 
Sebab ianya terlebih protein.

Dan hajat nak pergi SR antara lain sebab nak merasai promosi ini
****
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Beli kek dengan harga RM1
Dengan syarat... ada syarat sebenarnya...
Kena order 2 set hidangan baru layak membeli kek SR mana2 jenis dengan harga RM1
Kek2 yang dipilih oleh my anaks...
Ok makan lunch hari tu, kenyangnya bertahan sehingga keesokkan pagi...
Selaras dengan harganya, kan? Hik hik...

5 comments:

Goh LinLin said...

Lmao u super funi lah...haha x bole tahan...pecah perut

Mama Zharfan said...

boleh beli byk2 pieces ker kek tu

Ezna said...

lin lin pun tergelak baca entry u....hehehe ;-)

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

hihihh....suka n3 sempoi ni :)

Devi said...

Ada harga ada rupa,