Friday, March 1, 2013

My First Winning Gadget in 2013 i.e. Note + XBox +Other Prizes

Opsssssssssss...
Ni bukan hadiah saya tapi Encik Hubby
Ni bukan hadiah kemenangan...
Tapi hadiah kenang-kenangan dari Boss yang dedikasi...
Suka my hubby dapat hadiah tapi last2 yang banyak guna My Anaqi :)
Ok, ni hadiah saya dapat dari Dutch Lady!!!
Tak sangka dengan hanya 1 sms, kalau ditakdirkan memang ianya menjadi rezeki...
InsyaAllah dapat dimiliki...
Suka mak noks!!!!!!!!!!!!!
Sebagai comparison saiz kedua2 Samsung...
Dua2 Note... Why eh?
Ni daripada Parkson, guna Voucher ESP...
Giler mahal t-shirt ntah apa2 ni...
Dekat RM80 hengget...
Tulisan kononnya 3D so siap disertakan cermin mata 3D lagi...
3D ler sesangat :p
Mujur bayar guna voucher yang dapat, tapi yang tak best kena beli produk ESP semata-mata
Tak banyak pilihan pakaian..
Barangan Bola Kampung menang dari FB
Conso winner produk Shahirah RM100
Hadiah yang diidamkan oleh Anaqi sekian lama...
Yeah itu X-Box...Saya menang dari contest FROZZ :)
Hepi die sebab dah lama mengidam X-Box ni..
Wii kat umah udah tak pandang dah :p
*******
Alhamdulillah atas semua rezeki yang hadir dalam minggu ni...

10 comments:

Mior Ikhsan Kamarul Bahrin said...

congrats :)

Aishah Megahasz said...

Tahniah. Bestnya!

Mama Zharfan said...

congrats!! u are so lucky : 1 sms jer menan galaxy note tu!! me tak de rezeki dgn DL wpun antar agak byk gak entries

Devi da Lil' DeviL said...

grats!!! 1 sms jer..yup if its yours, it will be. bestnyer!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah..
bertuah sungguh n betullah kalau dah rezeki kan..1 sms je dpt menang galaxy note..hadiah yg sgt2 besh..

Lin Azlina said...

sekali up mcm2 adiah dpt...
congrates...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye satu entry menang.. ila tak join contest tue.. tak tergerak hati..haha ..kalau tak tgerak hati tue maksudnya mmgle tak menang haha

mama tisya said...

tahniah..best dpt samsung galaxy note 10.1 dgn 1 sms..contest DL yg mana ek?

Myra Jay said...

Alhamdulillah, tahniah kak atas rezeki yang diperolehi :D

zety said...

sume gadjet best2!