Tuesday, March 19, 2013

Pau Sambal Petai

Semalam balik dari kerja, hubby siap tapau pau yang dibelinya dari Carrefour (Aeon Big)...
Nampak sangat teruja dan sedikit kejakunan di situ, sebab first time nampak sayuran petai dikomersialkan dalam hidangan pau...

Pau ni memang sangat gebu...
Masa nak makan rasa panas-panas lagi, memang sangat mengancam!
Bila ngap dalam mulut memang terasa kesedapannya, cuma baunya "mak aih"...
Bau petai memang kuat menusuk hidung...
Lepas memasing merasa semua memberi respon yang begitu sedap rasa pau tersebut...
Cuma kesan hebat akan berlaku hari ni, bau hebat petai pasti melekat di dalam tandas :p

4 comments:

Ct LiShamar said...

wah me tak pernah rasa pau petai......

wawa syaida said...

sedapny...dalam rumah sy...sy sorang je yg suka makan petai...so kat toilet tu, satu rumah boleh tau la sape punya keja huhuhuhu

Ezna said...

pau petaiiii???? x pernah try lagi...

setya said...

Aihh,,, baru tahu ada pau peati