Wednesday, April 10, 2013

Belanja VS sempena kalah race

Sebab kalah tapi dah berusaha gigih...
My hubby reward Anaqi dengan belanja beliau makan kat "Restoran Victoria Station"
Mamat ni kalau dapat makan western, memang seronok abis!
Muka bahagia jer... kan?
Makanan yang menjadi pilihan Anaqi... "Black Pepper Steak"
Ni Dedet punya... Mampu minum kopi jer, wahahahahaha
 Iyolah... makan sengsorang ya nak?
Reward sebab kalah pun ada ya?
Kalau saya, reward ini bersempena dengan kesungguhan berusaha dan berani untuk mencuba...



2 comments:

AkmaFaizal said...

Ok le tu...untuk naikkan semangat dia agar tak putus asa next time. Caiyokkk :)

Hermit said...

Mi, actually pix Anaqi gelak tu lepas sy call awak then kasitau dia yg awak bengang sy belanja dia dulu walaupun awk dah lama ajak sy gi VS lagi... miahahaha