Monday, April 1, 2013

Best Kasut Jelly Bunny Ni!

Hari tu tersinggah kedai ni..
Dah lama dah aim kasut ni tapi tak pernah berkesempatan nak belek2 kat dalam kedai..
Lagipun kedai ni selalu penuh dengan owang ramai..
Sebab warna kasut kebanyakannya warna pastel dan harga agak berpatutan :)
Dekorasi sangat unik...Susunatur kedaipun memudahkan kita buat pilihan
See model katalog kedai Miss Dyana sedang senyum gembira
My Jelly Bunny yang suwitttt..
Erkkk kasut pertama dan satu2nya dibeli pada bulan Mac 2013, bulan sebelum ni dan selepas ni, wa tak mau citer..hahahahahah..

Uoolls ada tak kasut Jelly Bunny?
Me dah ada :p
Setelah pakai satu hari, memang saya sangat puas hati..sedaaaaaaaaaaap giler terletak di kaki

5 comments:

Mama Zharfan said...

nampak kalerful and comeyyy

Goh LinLin said...

Jeles....i pun nak beli. XD

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

hai akak..;p

mama tisya said...

ada tgk beberapa org update psl kasut jelly ni..brp ek regenye..

Nana said...

pestime dengar brand ni nampak sedap je n selesa kasut dia