Wednesday, April 10, 2013

Finalist Ke Macau...

Bukan saya ya! Tapi Anaqi... 
Die memang suka main car racing... So bila ada pertandingan ni memang Anaqi excited nak join. 
Walaupun hakikatnya Anaqi takdelah teruja sangat pun nak pergi Macau (hadiah utama). 
Sebab kalau menang hadiahnya pakej bercuti dan hanya seorang untuk satu pemenang. 
Pemenang yang dicari 3 orang...
Model kereta Macau GP yang menjadi tumpuan...
Menurut Dedet, Anaqi memang jenis main lasak...
Abis semua benda die langgar, so pada hari terakhir lawan 24 finalist kereta Anaqi terbalik!
Memang nasib tak baik... Wahahahahhaha
Tumpuan penonton pada finalist paling berusia ni...
Tapi saya kagum dengan aunty ni, siyes sangat bersungguh main game ini!
Pusingan pertama bagi 24 finalist kena lawan berpasangan so ada 12 pasangan.
Pasangan Anaqi hari tu budak India, sebab kalah so terkeluar...
Awal2 lagi dah dapat hadiah...
Oh ya, aunty ni pun kalah ya...
Frust die, baru plan nak bercuti ke Macau secara free, huhu.
Hadiah untuk Anaqi...
Not bad, kan?
Ginilah anak seorang comper... menurun tuuuu! :)

8 comments:

Goh LinLin said...

Congrats 2 your son, kecik2 bertarung .

Mama Zharfan said...

a pro comper in making heheh

mama tisya said...

bgs menurun dr mak nye..

MeRy said...

congrats......

Ezna said...

Good Ayu u train Anaqi sejak kecik....hehehe. Tahniah Anaqi!!!

Hermit said...

Nasib baik nenek tu kalah, sy tgk amoi yg lawan nenek tu muka tensen giler masa nak lawan.. cuak kot kalau2 org tua kalahkan dia, malu weh.. hahaha

AkmaFaizal said...

kalah bermaruah gitu..hehe

Devi da Lil' DeviL said...

grats anaqi~ semangat itu yg penting.dah tinggi lampai anak u ni