Tuesday, April 23, 2013

Gusti Peluk-Peluk... AaaaaaaaaAaaaaaaaa

Masa hujung minggu lepas, kitaorang sefamili jalan-jalan cari pasal kat Paradigm Mall...
Masa tengah seronok-bergumbira-hepi bersama-sama
Tiba-tiba kami dikejutkan dengan bunyi bising sangat, cam ada orang menjerit2...
Kaget, tanjat boboy, cam pelbagai aksi pelik muka kami ketika aitu...

Pehhhhhhhhhhhhhhh
Ayat bermonolog...
Tak koser... ni blog menjemah so tak perlu menulis dengan gaya poyo sesangat, kih kih
Agaknya memang dah takde gelanggang gusti kat KL ni...
Takpun susah sangat nak cari penonton untuk datang menonton...
Even diberi masuk percuma...
So, diadakan juga pertandingan gusti2 ni kat Mall...
Everlast ** #apakenamapertandinganmepuntaksure...
Seeeeeeeeeeeeeeeee...
Ramaikan penonton? Setiap level tu penuh ya...
Saya pun terlayanlah jugak...
Bukan minat sangat pun...
Tapi excited dengar suara MC yang provoke abis2...
Lepas tu agak cam kiut jer tengok penggusti2 ini bergelut sesama sendirik!
Tengok perlawanan ni...
Cam tengok filem hindustan lak...
Sebab banyak bergolek2 berdua2 cam tu...
Ada juga sesekali nampak yang pakai seluar biru tu curik2 tumbuk yang seluar hitam...
Pertarungan untuk peserta yang kedua lagi sengit..
Nampak cam bergusti sikit...
Kitaorang kat tepi gelangang tu jer..
Sikit2... uuu...eee..uuu... eee... uuu... eee
Last sekali... aaaaaaaaa...
Aaaaaaaaaa... tu sore my laki lah...
Bila ada amoi seksi duk pusing bawak sepanduk ke apa namanya tu...
Seb baek kan...
Gusti ni tak dibuat Pertandingan Terbuka Untuk Somi Isteri...
Mahu jer saya ajak somi saya lawan gusti lengan kat situ...

Hahahahahhahaha...
Lepas bunyi aaaaaaaaaaa
Terus jer saya ajak makan Berger King...
Sebab terasa lapor sangatkan...
Tak pasal "ada yang makan orang kat situ"...

Aaaaaa aaaaa Aiyok

3 comments:

Ezna said...

me ada area kat kat situ. Minum kopi SF :-) hehehe...bingit sungguh org jerit2...

Mama Zharfan said...

waaa sexy itu amoy heheh

Hermit said...

oiit... ini fitnah.. miahahaha