Monday, April 29, 2013

Iron Man 3 ~ Dua Tayangan Perdana, Waktu Berlainan, Tempat Yang Sama... Semuanya Dari Hot.. Panez

Yeszaaaaaaaaaaaaaa... Berjaya jugak saya dan famili menonton Iron Man 3 secara free...
Nak free memanjang jer kan? buahahahahah...
Tapi kita tonton asing2...
Sebab saya dapat 4 tix dari Hot Fm
My hubby dapat 2 dari majalah Hot...
Semuanya dari panas-panas-panas belaka...
Yang BESTnya di dua2 acara tayangan preview kitaorang dapat makangggg...

Preview Hotfm kul 11am.
So, pagi2 dapat breakfast bersama Hot FM AM krew...
 Makanan2 yang dihidangkan sangat best...
Walaupun hanya ada mee goreng dan beberapa kuih...
Tapi ianya sedap dan mengenyangkan...
Amboi part makan free review semua best, hik hik

Yang lagi BEST...
Tengah anak saya duk gelojoh makan berdiri...
Fafau datang ajak join makan ngan famili die di meja makan untuk orang media...
Pehh kelas... mak duk bz berborak (tipu--takdelah bz mana pun, heheh orang tanya sepatah kita jawab 2-3 patah) ngan mak Fafau kak FJ, hik hik...
Datang Azmeer komposer duk sebelah lagik...
So, terus tak tertelan mee...
Duk layan my anaks makan...
Si Amani, Afiq, Akid dan Yana...
Bila makan kat meja, semua makan control Ayu gitew...
Mak dier yang Ayu langsung tak tertelan makanan... buahahaha
Lagi best layan gossip ngan mak Fafau, kan?
Ok... gambar takde ya---hehehehehe--mak bZ bergossip :)
 Sebelum tayangan...
Fafau dan FBI... duk bermesra alam dengan semua peminat yang datang...
Ni antara pemenang twit... die buat aksi Iron Man gaya Gwiyomi..
 Sempoi jer dowang berdua ni...
Time ni ada sesi memperkenalkan hampir semua team Hot FM yang datang...
Menonton ngan dowang memang sakan lah gelak dalam panggung...
Jenis tak der cover malu2...
Jenis gelaks semuanya bukak mulut luas2 :)
Memang FUN abisssssss...
My hubby lak ngan Anaqi..
Dowang layan Iron Man 3 under Hot Magazine...
Tayangan dowang sejam lewat dari Hot Fm...
So, dowang lepas tayanga ada makan2 lagik...
Kira dowang dapat lunch...
Plus jugak...
 Gooodies bag...
Okla... walaupun isi tak banyak...
 Comel, kan?
Saya dapat dua set...
Ya saya yang punya... sebab ianya untuk wanita...
Amani dan Yana tak sesuai giteww...

Katanya ada macam2 pertandingan lepas tu...
Tapi banyaknya contest twit...
So, memang my hubby takdenya layan twit2 ni...
Akaun twitter die pun tak aktif...
Ok... baru nak start story pasal citer IRON MAN 3...
*Punyalah panjang intro, kan?
Citer sekuel kan...
Kalau uolls tak tengok lagik yang IRON MAN 1 dan 2...
Memang akan rasa kurengg best sikit lah...
Kalau tak tengok AVENGERS pun korang akan rasa kureng sikit...
Sebab ada part die sebut pasal "lubang cacing"...
yang mana ini adalah sebahagian dari cerita dalam Avengers :)

Kali ni saya paling suka dengan kepelbagaian suits IRON MAN...
Cun-Cun-Cun...
Rasa peliks bila si Pot tu pakai (awek IronMan tu ler)...
Suke dengan berapa scene yang agak lawak sempoi...
Mengekek2 my Akid gelak kat dalam panggung...
Akid ni part tak kelakar pun die gelak... heran betul...
Bila tengok kesudahan IRON MAN  3..
Terfikir2 jugaklah..
Adakah ini penghabisannya????
Huhuhu... Miss giler kat pembawa watak Tony Stark tu :( 
Walaupun die pendek... tak de six packs... die tetap macho sebagai Lelaki Besi...

Psst: Tetap tak sama kalau nak dibandingkan Iron Man dan Usain Bolt--> erkk alih2 jer!

6 comments:

mama tisya said...

best tul..dh la dpt tiket free pastu dpt mkn free..siap mkn semeja ngan retis..hebat2...pttnye smlm dpt tiket free dr adik ipar tp smlm ada majlis pertunangan so tkdpt ler tiket free show kt tmpt sama ayu gk 2.30ptg

Goh LinLin said...

Your Miss Pot review is keh keh keh very d funi. Nice bracelet.

Mama Zharfan said...

me tak pernah tgk citer ironman :p

mama_umar_maryam said...

ayoyo..kene tgk nih..anak2 dh bising nk ironman3!!

Hermit said...

Huh... apalah... sy punya depa kasi makan kat "House"... tak pasai2 bawak Anaqi masok Bar skali... tak sensitif langsung... memang ler kasi makanan halal tapi... boleh timbulkan fitnah bila winners bertudung pun masok skali.. actually ada contest montest kat dalam, menang best2 gak tiket g Bali, jam, whatever... tapi tak kosa.. 'panas'.. makan cepat2 past tu ajak Anaqi berambus...

Adlin Mohamad said...

salam kenal ..kita pun ada masa tengok kat e curve dgn amkrew tu