Wednesday, April 24, 2013

Jenama Kasut "Supra"...Kasut K-Pop Anaqi

First time....saya dengar jenama ni...
Cam terjojol mata tengok "SUPRA"..
Saya siap ingat kasut ni made from Indonesia..
Sebab namanya ala2 "SUPIR"--bahasa legend indon yang membawa maksud "pemandu"..
wahahahaha...

Design OKLa...
Cuma jenama SUPRA...
Bak versi ayat2 mak datin "apa kelas ko nak pakai kasut jenama ni"...
Hahahahahha...

Tapi bila tengok kegigihan my laki duk sama2 memilih kasut Anaqi...
So saya duk diam kat tepi, perati jerlah..
Walaupun dalam hati..
Isk isk...bukannya kasut jenama GAP baru jer beli...
Jenama VIETNAM kam kum kap jugak duk cariknya...

Seee kasut ni punyalah meriah kaler...

Tengah saya belek-belek...
Datang si Akid diri kat sebelah saya...
Die bisik "Mummy, nilah kasut K-POP"...
Oooo...M......G!!!
Kay-pop ler sangat...

Seb baek takdelah mahal sangat kan...

Selebriti K-Pop tempatan wanna to be...
Ni kena pakai banyak BB cream baru putih sikit...

Hahahahhahahahah...

5 comments:

Mama Zharfan said...

hehhe my boys pun kerap gak beli selipar dan kasut ni :p

Nana said...

pergh kasut stylo abes murah plak tu

Hermit said...

elo cik bedahku sayang... yg awk letak pix DC shoe tu mender? mmg ler sale tu sebelah2 je, blur2 sunggus... Supra shoes tu lain der, Justin Bieber pun pakai katanya Anaqi.. (apernye choice ler dak2 skang ni?)adoi...

Ezna said...

pernah tgk jenama ni tapi tak pernah beli....

Goh LinLin said...

d shoe very d big, muka pon boleh masuk ya ?