Friday, April 5, 2013

Keranamu MORGAN...

Ya arr...
Lama dah tak buat kerja2 mengutip gbag ni...
Kira macam ajaib jer bila tiba2 bersetuju untuk menyertai pakatan mengutip gbag bersama rakan2 yang rajin mengutip hahahah----partner in crime--> dyana, Kak Zie dan Shirin...

Tu pun bila Kak Zie malam sebelum tu bz mengajak saya dan bila saya call Dyana pepagi buta (hari Ahad) dan beliau sendiri mengOFFERkan diri untuk mengambil saya di rumah...
So, saya ON ja... janji my somi izinkanlah...
Sampai dalam kul 9 orang dah beratur sepanjang ni...
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Kira2 kitaorang no 70 lebih...
Tu pun dapat dipastikan bila PIC dari Morgan siap tgk IC dan tulis kat kertas kupon...
Gbag diberikan untuk 100 yang pertama...
Yang tak tahan tu ada yang dah datang seawal jam 6:30 pagi...
Mak aih!
Geng2 panca sitara, back up singer pun ya... huhuhu
Lepas tu ada satu kejadian yang saya rasa cam takleh diterima oleh akal langsung...
"Sanggup menipu dengan menulis nombor atas kertas kupon, konon2 beliau antara yang ke-100"
Bila kantoi... Mahu tak pecah muka?
Aishhhhhh...
Ni jer pun yang dapatnya...
Cam tak sampai 300 hengget jer...
Apapun saya OK jer... sebab Morgan MV tu dekat jer dari rumah...
Lagi OK kengkawan panca sitara sama2 meredeem, kira time we all gather2 lah :)

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila penah beli jam morgan.. sama ke ? hihi

Mama Zharfan said...

tak tau pun psl brand ni hehehh