My New Jubah Kembang2

Ari tu my MZ a.k.a Suzz tag gambar jubah ala2 gaun pun ya kat FB...
Berkenan jugak, sebab kalau banding dengan harga dan kualiti kain yang ditawarkan agak berbaloi.
So, hari ni first time pakai...
Lepas tu gigih berpoto-poyo kat opis kawan...
Kat opis sendirik segan, hahahahaha.
 Kat bilik ni gelap...
Malas nak tukar setting kamera...
Amik cara dekat...
 Dah ala2 cam owner Vie blog proudduck lak hahahah...
 Member kat situ kata...
Die paling tensen tengok cermin ni...
Sebab katanya lagik, cermin ni menipu...
Die nampak lebih lebar daripada asal bentuk badan...
Ahahahahahahha...
Cam nak cover line memang bentuk badan dah lebar kan ??
Isk isk..
Selesa...
Saya lak amik saiz yang agak loose sikit... tak naklah ketat kat pinggang...
Nanti kalau badan membesar dah takleh pakai :p
Bawak pergi mengajar OK lah kut...
Nak gi jejalan ngan piknik, erkkk cam nampak formal ajer...
Mana tak terpanah hati bila tengok baju ni buat pertama kali...
Cantekkan...!!

Comments

mama tisya said…
wah dh bli..cantik..nanti sama2 bff pki sedondon lg cun
Goh LinLin said…
Kecunan, kepeeewitan, keamoian !
hikhik terpengarauh dgn suzz
Ezna said…
tudung u sgt cantik!!!! mana u beli?
sweeetnyer mcm gule2 ;)
intanloveamir said…
cantik jubah tu...orgnya pn cantik jugak :)
intanloveamir said…
cantik jubah tu...orgnya pn cantik jugak :)
Nana said…
wah lawanye siap ada 2 tone serius lawa