Wednesday, April 17, 2013

Peplum Comey Untuk Amani

Saya ada 2 helai peplum...
Tapi bila pakai, rasa cam barut nangka jer...
Huhuhu...
Last2 beli pakainya 2-3 kali boleh kira dengan jari...
Figure orang ada anak yang tak jaga badan memang OUT lah kalau pakai peplum...
But untuk budak kecik cam Amani pakai...
Nampak comey pulak...
Walaupun takde figure "kerengga"...
:)

Semalam saya beli baju peplum siap ada seluar lagik...
Harga asal RM19... tawar2..dapatlah RM13...
Memang tekan abis...
Beli kat Metrojaya...
Hahahaha..
Statement menipu... kat pasar malam jer :)

Kiut pulak bila tengok Amani pakai...
Siap buat gaya 1 Malaysia..* 1 jari cam tu..
Ni anak team BN ke apa? Hahahaha

Rasa nak cari sehelai lagi peplum untuk Amani...
Kat mana erkk boleh dapat yang murah? Errk...

9 comments:

mama tisya said...

comei amani pki peplum

Goh LinLin said...

Sweet little gurl ! Shes sooo cute n pretty !

Nurulhuda Abdul Latip said...

Kira Amani pakai tu peplum untuk budak ke orang dewasa?

Nad MamaZN said...

Comey!

Mama Zharfan said...

siyes sgt comel!!

AyuArjuna BiGoshh said...

nurulhuda--peplum untuk kanak2 :)

Ezna said...

cantiknya amani dengan peplum. Kalau Dania pakai peplum...nanti nak buat peplum utk dania...eh nak tempah...kalau buat mana me reti...keh keh keh

Nana said...

Cute sgt
Klw online mahai la baju ni
Xpenah jumpe bawah 20

Fizah said...

comeyyy....=)