Projek "Minyak Wangi", Bersama Danny Ventura :)

Dari jauh dah nampak bro ni...
Duk sengih2 bersama cermin ajaib kat atas kepala...
Wahahahahahahaha...
Marah Dyana --- ni antara calon BF die ni, wahahaha.
 Bukan main dengan tekun saya mendengar pasal "kesesuaian wangian dengan karektor peribadi"
Dyana pulak duk bz tengok kamera...
Ni contoh bagaimana sikap pelajar tekun dengan pelajar yang gemar berpoto-poyo!
 Best jugaklah...
Sebab akhirnya saya tahu karektor saya sesuai dengan wangian yang ada bau2 spicy dan sensual...
Isk isk...
Contohnya kombinasi cengkih dan bungaan...
Setakat cengkih... boleh jer tumbuk sendirik kat umah. Lepas tu percik sikit dengan air mawar,
nak kulit licin campur jer ngan minyak "olive oil"...
Kan? Hahahahah...
 Kejap sesi ni...
Lepas tu dapat perfume :)
Suka mak noks...
Dapat voucher... kitaorang combine-kan dapat perfume lagik untuk my hubby lar!

Dah puas main perfume kat situ...
Sampai Danny Ventura tu jemu...
Terus pergi makan2 kat Belanga..
Shirin belanja...
Sebab kat tempat perfume kitaorang minum latte jer...
So rasa nak makan nasi jugak malam tu.

Makan kat Restoran Belanga...
 Sebab dah malam... menu tinggal yang biasa2 jer...
Nasi goreng pun takde...
Roti jala pun takde...
Yang ada hanya nasi kerabu dan mee bandung semata2...
Layan gaklah...
Dan TQ TQ orang yang ajak gi event Dyana, dan orang yang belanja makan malam tu Shirin... :)

Pstt: Cengkih umah dah abis... ni gara2 si Akid amik buat projek lukisan dier...
        Mana nak carik cengkih ni nak gi buat minyak wangi... Hehehehe

Comments

Sumijelly Sumi said…
http://Sumijelly.com

Hahaha. .

Kat kedai mamak banyak kot jual bunga cengkih....hik3

Goh LinLin said…
Aku pon nak pegi beli cengkih & air mawar . hehehehe
Mama Zharfan said…
ratu event :) besh dpt perfume free tu :)

Popular Posts