Tuesday, April 30, 2013

Retak Menanti Belah :(

Ada 3 kereta kat umah ni kan...
Ketiga2 cermin depan tu ada rekahan pecah...
Tengah tunggu masa untuk relai jer...
Adoihai :(
 Ni cermin kereta Exora...
Kena sejak balik raya tahun lepas...
My hubby jenis kalau balik malam, dengan Exora pun die gagah merempit...
Apa ke seronoknya merempit dengan si mama gemoks Exora...
Saya pun tak pasti maybe sebab enjinnya  turbo kot...
Tu melaju jer...
Tup2 sampai kat kampung...
Paginya ketika ayam berkokok...
Saya pun berkokok samalah bila tengok cermin...
 Benda nak jadi...
Kalau tak hari ni, esok, lusa jadik jugak, kan?
So... bersabor jerlah...
Sampai la ni tak gi tukar lagik... me malas boleh :p hahahah
Yang ni pulak kereta Hyundai...
Nampak sangat dahsyat kan?
Ni pecah dari dalam...
Gara-gara...
Kepala keras si Afiq...
Die boleh melompat kat depan tu dan terhantuk kat cermin...
Pecah uuuuuuuuu...
Seb baik... kepala keras lagik...
Ni rasanya memang Afiq ni ada silaturrahim dengan Iron Man, ahaks...
Atau lebih tepat lagi Iron Head...

Lagi satu kereta yang cerminnya pecah...
Ialah kereta VIOS...
Tak sempat amik gambar..
Tu pun keroje Encik Hubby lah...
Merempit lagi di kawasan berbatu kan...

Hmmmm...
Tak pasal2 jer kena merobekkan poket untuk perkara2 yang sepatutnya tidak berlaku...
Rasanya cam nak pakai cermin kereta plastik jer...
Boleh ke???

3 comments:

Hermit said...

hek eleh... tahu lah... nanti sy antor tukar la... x moh cakap tak sempat sbb memang malas sebenornya... miahahaha... ok la tu 3 bijik antor kedai sama leh diskaun lebey kot... eh? awak nak bayorkan ke? ok je... wakakakaka

Fizah said...

hoho sebijik cam kereta sy gambar no2 tu..tp sebabnya sebijik dgn no3..anak melompat dan terhantuk kat cermin..tanya dia sakit tak? takkkk dijawabnya...kalau nak tukar tu harus seribu lebih..so tunggu renew roadtax jelah...sekali buat insurans cermin

Mama Zharfan said...

me dh selamat tukar sehari lps berlaku insiden tu..tak sanggup nak tunggu lama2 wpun duit memang lebur RM850 :(