Friday, April 12, 2013

The Unboxing Begins... YA Arrrrr

Uollllllllllllllllllllllllssssssssssssss
Pencinta-pencinta-pencinta Diri Sendiri :)
Yang suka tampil cantik dan  berseri...
Tanpa suntikan BOTOX mahupun vitamin C...
Apa kata join event ni...

Cam saya... memang ada 3 sebab kena beria sangat nak join event ni;
1. Pertamanya terpengaruh dengan Kak Lily Putih. Beria beliau ajak kat blog, so saya follow... Suka ikut orang hahaha. Cam takde sebab lain lak kan?
2. Suka juga nak tahu tentang... BAG OF LOVE... cam jiwang jer bunyi nyer kan? Tapi yang BEST dalam beg tu ada barangan kecantikan uollls... ni kita kan pomfuan so selalu memang nak chantek...
*cakap tangan letak kat bahu, sambil tu badan senget2kan sikit...
3. Saya nak berkenalan dengan founder BAG OF LOVE... dan juga memanjangkan silaturrrahim di kalangan2 manusia-manusia yang bertuah yang menghadiri majlis itu nanti...

Tu jer... boleh jer nak bagi lebih tapi rasanya cukuplah 3 alasan utama :)

Ok uollsss kalau rasa nak join jugaklah silalah KLIK KLIK KLIK sini... sini... SINIler

Untuk TNC dalam bahasa Inggeris seperti dibawah. *malas nak translate, tak tahu makna leh gugel kat web...

Terms & Conditions:
1. Open to all Malaysian Beauty & Lifestyle Bloggers
2. Registration begins today until 21st April, 2013 11.59pm
3. Fifty (50) bloggers from Malaysia will be selected to review Bag of Love's April Edition.
4. Out of the fifty bloggers, thirty (30) will receive exclusive invitations to the Unboxing Tea Party held at Delectable Su, Paradigm Mall on 27th April, 2013 at 11am (session 1) or 2pm (session 2).
5. Bloggers will need to submit a blog post on why they would like to review and/or come to the Bag of Love, Unboxing Tea Party at Delectable Su. Feel free to be creative but do link back to The Butterfly Project's Fanpage.
6. Incomplete entries will be deemed void. E.g missing blog post link.

2 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya u dpt attend mcm2 event :)

mama_umar_maryam said...

wahh,blh imagine dah best event ni..cumenye nk g paradigm mall tu idok reti ;(