Thursday, April 4, 2013

Tiba2 Jadi Blogger Kecantikan Pulok | Meh MenTRY Produk FCC

Sayakan...
Kalau bab-bab kecantikan suka belajar tapi mim alif lam sin nak meng"apply"
Alasan takde masa tu memang biasalah...
Tapi dalam hati penuh bunga ni "memang suka kelihatan cantik dan tampil menarik setiap masa"...
Produk kecantikan memang banyak di rumah..
Walaupun kebanyakannya free gift tapi saya tetap suka kerana berjaya memperolehinya :) *secara percuma
So, satu hari saya dapat jemputan dari FCC untuk hadir ke majlis pelancaran produk terbaru mereka..
Ada makan (mata besar sikit time ni), games, dan dapat free gift...(bz macamana pun dengar jer free gift semuanya jadi bereh serta-merta)--koh koh koh
Sampai2 jer saya terjah meja ni dulu...
Makangggggggggg...dessert jer pun.....
 
Lepas tu mengkepohkan diri melihat selebriti ni menyolek...
Ahem Ayu OIM in da house....
Kawan blogger kat sebelah2 saya time tu semua tak kenal beliau, adoihai!
Sambung makan balik........
Even dessert sama  saya makan berkali2 jugak...
Lepas tu duk skodeng2 mekap FCC...
Produk FCC ni bagus jugak sebab datangnya daripada negara Asia Barat (erkk Turki ke mana), dan 100% dijamin HALAL...
Kaler die semua jenis natural, light2....
Lepas tus aya BZ mengskodeng personaliti TV Nurfarahin Jamsari...
Suwittt jer walaupun dah tak berapa muda tapi ghupa still maintain cam 30-an gitew...
See mekap cam tak mekap....nampak begitu natural dan berseri2
Pengacara yang dedikasi Shasha...
Not bad, cara beliau berinteraksi dengan audien...
Bakal kakak ipar Rozita Che Wan ni memang lawalah..saya rasa tak pakai mekap pun dah lawa, huhu
Ada tayangan video mengenai FCC
Penyanyi ni suaranya, pehhhhhhhhhh...
RAsanya leh lawan ngan Shila Amzah...
Tapi saya tak kenal pun...Nak kata penyanyi baru tidak jugak...
Orang kuat FCC, muda2 dah ada bisnes sendiri...
Bagus betul anak muda yang mempunyai cita2 tinggi dalam perniagaan..
Ada banyak games, saya main satu jer. Tu pun kalah cam biasa, hahahaha..
Dapat produk baru nama die CC cream...Ni adik beradik ngan BB cream...
So kalau pakai BB cream leh juga pakai sekali CC cream...
Bila BB bercampur ngan CC, raut wajah anda akan jadi cam...
saya Ayu Eun Hye...Hak Hak Hak
a.k.a Yoon Eun Hye heroin Coffee Prince

*Sila muntah ijau sekarang :p

4 comments:

Mama Zharfan said...

tabik spring sbb ayu sgt suka attend event :)

mama tisya said...

klakar la ayat bwh tu..heheh..best la dpt p event2 camgini

CikLily Putih said...

bestnya jeles tak dapat pi Hari tu la.... kalau ada laGi bagitau tau..

Shine FS said...

WANT TO HAVE A FAIR SKIN?
INGINKAN KULIT CERAH?
CALL / SMS 016 271 5447

- Can be applied all over the body - face, hand, leg etc.
- No exfoliation
- Organic & Halal
- Special Promotions offered