Wednesday, May 15, 2013

BZ Giler, Giler Pun Tak BZ Macamni, Marking Time!

Tempat mengajar saya sekarang ni musim peperiksaan akhir tahun...
Relax sikit sebab takde kelas...
Tapi stress bila mula marking paper exam...
Sebab die ada dateline dalam 10 hari kena siapkan dan key in dalam sistem :)
Mamat ni memang senang hati...
Sebab die punya kertas exam antara yang tertinggi bilangannya, hahahahah...
Muka tuan punya blog kene interpreme terlebih dahulu...
Sebagai bukti memang benar2 bz. Hik hik hik bz bergambar, kan? Kan?
Orang lain BZ men-sorting... me BZ amik gambar sendirik!!
Kertas exam student saya yang menimbum...
Tarik napas dalam2...
Sepanjang minggu marking ni...
Makanan tak pernah putus, hokeh...
Ni menu hari pertama nasi ngan ikan bakar...
Hari kedua makan2 secara meriah dalam bilik marking...
Hari ketika makan donut dari Dunkin Donut...
Ni antara rahsia bagaimana saya sukses menaikkan berat badan bila mula bekerja di sini, hahahaha.
Ni antara memo kecil yang biasanya saya terima di akhir muka surat kertas peperiksaan...
Huhuhuhu...

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hikhik
ila tak penah tulis memo macam ne tau...

Falsya said...

byknye paper nak marking....

Ezna said...

Me x pernah tulis memo tu....dulu me penakut...hehehe

Mama Zharfan said...

hehhe ada memo plak tu :p

Nina Hamdan said...

Hahaha.. pernah ke saya buat dulu madam? Rasanya kalau buat padam balik kot. x pun mengira pointer.. wahahha

Anyway "Happy Teachers day!" Semoga vogue selalu. hehehe :D

mummymer said...

ahahah.. happy teaher's day.. u patut letak satu post .. surat2 cinta dari student2 u :)