Friday, May 17, 2013

Hershey's Sundae Burger King Memang Sedap Giler, Pengakuan Saya Dah Cuba ya!

Memenuhi permintaan anak yang terpengaruh dengan posting saya baru-baru ni "Hershey's Sundae" yang dijual pada harga promosi 3 hengget setiap satu.
So gigih jugalah kami 4 beranak ke Burger King semata-mata untuk menikmati dessert "Hershey's"
See rembatan untuk setiap sowang...
Takde sapa pun yang sukarela nak share sesama...
Bila bukak.............Pehhhhhhhhhhhhhh...
Meletops... Marveles
Ada rasa kek kat bawah, cream dan rahsia kesedapannya terletak pada rasa coklat yang sebenar dari Hershey's... Potongan sundae ni sebesar potongan saiz kek (bagi saya agak besar gak)
Memang tak sia-sia beli untuk setiap owang...
 Ni memang kaedah anak2 saya makan fries...
Ala makan beramai2 bersatu hati dalam dulang---tapi dikomersialkan kita guna tray!
Tang fries jer, kalau burger, ayam dan lain-lain, idakler bersatu hati nak berkongsi, isk...
Aksi ekstrem Akid ketika menikmati Hershey's Sundae :)

Rasanya start hari ni die dah jual harga biasa dalam lima hengget lebih...
Apapun uolls kalau nak try, boleh ler jengah Burger King's Malaysia...

Chow bedah!!!!!

4 comments:

Cho Zila said...

berger king dah takder dekat2 ngan rumah dan opisni.. alamak kena cari gakler....

cikpia said...

adoyai!!! hancuss la diet ari jumaat ni....... *dah tau kat mana nak lunch nanti*

Mama Zharfan said...

yummyyyyy

mama_umar_maryam said...

uishh..yummehh