Thursday, May 23, 2013

Pembersih Muka Clean & Clear Fruits Essentials, Buat Kulit Uolls Lebih Cerah, Bersih dan Segar!

Pehhhhhhhhh tajuk entri cam iklan produk...
Memang iklan pun, hahahahah...
Saper tak kenal dengan produk pmebersih muka Clean & Clear? :)

Tapi kali ni produk Clean & Clear telah menampilkan produk baru mereka iaitu "Fruits Essentials". Terdapat 3 pilihan ya uolllls...
 Ada "Energizing Berry", "Purifying Aple" dan "Brightening Lemon"
Kaler Merah, Hijau dan Kuning---traffic light, I like!
 Yang menarik dalam produk ini ianya mempunyai "Bursting Beads" yang juga dikenali sebagai "Butiran Lembut". Yang mana butiran penuh tenaga ini akan bertukar lembut apabila digunakan, tindakan kita menggunakan tangan dan membersihkan muka, secara tidak langsung butiran  halus ini akan bertindak mencuci dan mengeluarkan kekotoran dengan lembut. Paling BEST ianya diformulasi "Anti-bakteria" dan bebas minyak sekaligus dapat menghalang pori-pori daripada tersumbat dan mencegah jerawat serta bintik hitam...

Untuk pengetauan semua ya...
Setiap produk mempunyai ekstrak buah-buahan yang berbeza.

Energizing Berry (kaler merah)- mengandungi ekstrak rasberi yang kaya dengan vitamin C dan vitamin B3 yang mana ada mempunyai antioksidan yang dapat membantu mengawal penggantian sel-sel kulit. So, sel2 yang letih akan diberi tenaga. Begitu juga keharuman berry itu juga dapat menyuntik elemen tenaga kepada  remaja agar lebih cergas.

Purifying Apple (kaler hijau)- mengandungi ekstrak epal dengan ciri2 eksfoliasi yang dapat membantu menanggalkan kulit-kulit mati. Kulit akan dibersihkan dari kotoran, minyak dan mekap. 

Ekstrak lemon- (kaler kuning)- Kaya dengan vitamin C. Ciri2 antioksidan Vitamin C berkesan menyerikan tona kulit, membantu remaja tampil lebih berseri dan bersemangat.

(baca, baca... penting ni ilmu)
 Lepas dah paham dengan produk ni. Saya pun melenjan sowang2 menikmati segala acara yang disediakan oleh pihak penganjur. Contoh berpoto-poyo di Photobooth ini...
 Menggedik sensorang. Lepas dah print gambar, terasa malu sendiri.
Hik hik hik
 Karl Shafek diberikan tugas untuk mengacarakan majlis.
Nampak sangat bersahaja dan sempoi, I like :)
 Persembahan dari Fiffy Natasha dan penari latar. Ohh ya Fiffy ni duta untuk produk pembersih muka ni ya.
 Pelancaran produk bersama GM J&J Singapore dan Malaysia

Event ni BEST, kejap jer pun ya...
Paling BEST, first time dapat jumpa Karl Shafek. Saya kenal beliau pun sebab penglibatan beliau dalam rancangan Master Chef Selebriti (Musim Pertama)
 Muda remaja nampak gitu ya!
Tapi lagi BEST
*
*
*
*
*
*
*
*
 Dijamu dengan makanan...
Aiseh, saya tolak batu dan kayu semuanya boleh telan :)

Lepas tu balik umah, kasilah produk pembersih kat my anak dara tu, My Yana...
Excited giler!
Sebab Yana kata "Cun-nya mummy kaler pembersih muka ni"
 Model dengan gumbira mencuci muka sendiri..
See see... lebih bersemangat dan ceria!
Ni lah yang diperlukan remaja, bagi meningkatkan keyakinan dan menikmati hari baru yang penuh berkemungkinan :)

Ok... cergas... cergas semua dapatkan produk Clean&Clear Fruits Essential hari ni jugak!

5 comments:

Kucing Hitam said...

haha promote jgn xpromote
http://long-cham.blogspot.com/2013/05/seram-kelibat-orang-minyak-di-cangkat.html

TheJessicat.com said...

Haha skarang diorang ade ekstrak buah dah! Masa dulu2 bila i guna, takde bau ataupun esktrak apa2 lagi :)

Mama Zharfan said...

terbaekkk!!!

Shahida Aqilah said...

nak tanye harga pencuci tu berapa?

Rony S. Nugroho said...

Buat boys bolh tak itu?