Sesi Menjemah Bersama My BFFs

Sangatlah lama tak bersua muka dengan rakan-rakan baikku...
Si ibu2 yang gorjes, kawan2 yang banyak berkongsi cerita suka dan duka...

Tar arr...
Saper tak kenal Suzi mama Zharfan, Ezna dan Mira...
Setelah sekian lama bertangguh-tangguh untuk melepaking bersama...
Akhirnya dapat juga menunaikan hasrat bersua muka...
Masing2 try untuk luangkan masa berikan komitmen (ecececece, cam masalah negara pulok, haha)
Untuk bersua :)
Suzz yang ceria cam bunga...
Orang nak gi jejalan kat aussie secara percuma...
Memang serinya terlebih dari biasa...
Hahahahahaha...
Ezna yang dah balik bercuti dari Aussie...
Mbak Mira bulan lepas kot pulang dari Jakarta...
Saya, dulu dan kini masih berada di Malaysia...
Paling jauh pun Legoland Johor... Hahahaha...

Antara hidangan dari Ben yang selamat masuk ke dalam perut kami...
Nasi ayam percik, not bad rasanya...
Cuma ulamnya die bukannya dihiris halus... Ala2 kasi satu pokok ulam...
Penat mak mengunyah tau!
Fish n Chips, Mira dan Suzz order makanan yang sama...
Diet ler konon2nya tu yang nak makan ikang jer... ngeeee
Ni spaghetti olio yang sangat plain...
Spaghetti semata2 takde lauk...
Aishhh
Ezna punya ya :)
Pavlova yang sangat sedap...
Takdelah manis sangat, sedang2 rasanya :)
Makan berjemaah reramai...
Bertambah rasa kenikmatannya :)
Gambar kenangan sebelum balik adalah wajib ya :)
TQ TQ TQ so much...
For the souvenirs *cakap sampai lap air mata...

Ntah bilalah dapat jumpa lagi, sebab memasing bz dengan kareer dan keluarga...
Memang best sesi menjemah dengan BFFs, hilang stress kejap, huhuhu

Comments

Wan Amira said…
thank u ayu sebab belanja makan..

thank u ezna and suzi for the souvenirs...

thank u thank u thank u thank u for the friendship.. tak sangka dari strangers we are now good friends..
Mama Zharfan said…
thanks for this entry..nanti sila baca my entry plak tghari nanti--tp semua pic mknn ajer hehehhe
Nad MamaZN said…
Seronok bace entry ni ;)
can see the happiness, btol tu kak ayu, nk set jmpe2 dgn bff mcm set appointment dgn menteri ;p
Ct LiShamar said…
seronok nyeeeeeeeeee
mama tisya said…
klakar la ayu...smua related overseas ye...ayu legoland..tp tkpe ayu pn byk gk cuti2 foc...pavlova ben's mmg sodap...ezna nye spaghetti plainnye...
Nana said…
tngin nak try pavloba bens ramai kata sedap
mz nampak lain la hehe nampak muda sgt
Ezna said…
Entry yg sangat best. Thanks ayu for yr friendship ;) juga Suzz Dan Mira.....love u gals too ;)