Thursday, June 27, 2013

Amukan dan Membunuh Orang Tak Mati-Mati di Laser Tag Challenge

Walaweh...
Hari ni hari yang banyak berendam ngan air mata...
Main tisu jer ari ni...
Dapat surat itu... ini... sms itu... ini...
Mengajar dalam kelas hati dah ke laut dah...
Ok ok berbalik pada tajuk posting...
****************************************
Ari tu kan beria lah saya menjoin kan diri aktiviti anjuran Sinar Harian ni.
Main laser tag bersempena dengan tayangan movie "Badges of Fury" lakonan Jet Li.
Baru2 ni saya ada pengalaman main yang outdoor, kali ni saya nak try main yang indoor pula.

Tapi siyeslah yang indoor ni lagi BESH, sebab boleh menembak sesuke hati lamanya.
Hahahahhaha... Tapi kalau main nyorak2 tak bestlah...
Die kena main serang2... menembak...
Ada dalam 4 kumpulan semuanya.
Setiap kumpulan ada dalam 6-7 orang...
Setiap satu sesi 2 team akan berlawan.
So kalau nak tengok dowang lawan dan score yang dapat, boleh tengok kat skrin TV kat luar.
Punyalah gigih nak memasang alatan kat badan memasing2 ya...
Ni adalah antara geng kumpulan POYO!!

Nampak kumpulan2 yang diberikan pelik2 bunyinya... Ada Xena, Jerebu lagi satu apa ntah...
Antara mata skor terbaik dari saya...
Roxstar dari team biru :)
Orang kuat Laser War Zone...
Sesi mengumumkan pemenang...

Walaupun kumpulan kami kalah dari segi pungutan mata...
Namun kumpulan POYO tetap mempertahankan kejuaraannya dalam setiap perlawanan...
Hahahahahahahahah---gelak dengan takabur-nya.. :)
Gambar ramai2... cam dah famili outing dah ni :)
Goodies lah weh...

Ok saya dapat tiket untuk main laser tag lagik, kali ni rasanya nak bawak anak2 lak...
Meh ler membunuh dengan laser! Buahahahaha :) :)

Oh ya, TQ to Sinar Harian + pihaK LASER WARZONE!!!

5 comments:

Ct LiShamar said...

teringin nak main

Uncle Zuan said...

macam best je an :D

Goh LinLin said...

Hahaha Ayungelina Jolie !

terbaek network said...

wah bila la kita nk dapat main lazer tag ni best aje tgk korang main..

Mama Zharfan said...

nampak fun!