Berbelanja Sakan Menggunakan Voucher di Pets Wonderland!

Hari tu saya ada dapat voucher RM 200 dari Paradigm Mall...
Mula2 cam terkompius2, nak beli apalah dengan nilaian RM200 kat situ?
Lepas tu bawak anak2 ke situ, masing2 melontarkan pelbagai idea bernas dan menakutkan...
Ada dowang suh saya beli binatang ni! --IGUANA-- Ok mak tak koser! Mahunya saya takut nak balik umah setiap hari, kan?

Last2 dowang kata nak bela Hamster...
OOO Mmm Ggggg...
Sebab dah ada kura2 kat umah... ingat nak belikan ikan tapi takde...
Nak tak nak kena ikut jugaklah permintaan my anak2, beli dan bela Hamster...
So, voucher yang saya dapat tu...
Boleh beli segala mak nenek rumah, tempat mainan Hamster...
Stok makanan, tempat tidur, minum dll untuk si Hamster...
Tadaaaaaaaaaaaa...
Siap ada beli Exercise Ball lagik tu...
Amik 2 ekor "Winter White Hamster"... satu betina namanya "Jolie"
Yang jantan nama die "Pitt"... Dah kahwin jadilah Mr. & Mrs. Smith! Hahaha
Bukan main aktif si Jolie ni bersenam...
Paling tak sangka dah lah seronok kitaorang berbelanja guna voucher...
Dapat juga 5 teropong cam Afiq pegang dengan percuma...
Pelbagai kaler - merah, kuning dan pink juga...
Seprise gift dari staff Pets Wonderland yang penuh berjasa!

Suka... suka... suka... suka...
Pandai2lah korang membela...
Mak memang tak koser!!

Comments

ummie_mirahaziq said…
tahniah sis..best nyer selalu menang adiah yg best..
Sumijelly Sumi said…
untung la...

nak juga menjaga pets...anak sumi nak juga.. tp sumi yg tak nak......hahaha

Sumijelly.com
zety said…
hamster!!sameler..zt pon xkose nk jage2 ni..tp voucher tu mmg best
Mama Zharfan said…
yg penting FOC ;)