Tuesday, June 25, 2013

Happy Moments : Mendeko Cup Cakes Bersama Electrolux dan Wardina Safiyah

Saya hepi giler bila gambar saya antara 7 yang terpilih untuk menghadiri kelas masakan bersama Wardina. Sebab saya memang peminat Wardina dari zaman die anak dara sampailah dah berumahtangga dan menjadi ibu kepada 3 cahayamata.
Afiq yang excited untuk memasak. Die memang minat masak cam abang Anaqi :)
Yana dan Aunty Dyana... Satu team "Racer Chef"--Hek eleh!!!
Chef yang banyak memberi bantuan dan ajaran!!!
Me dan Wardina famili... suwiit Wardina ni. Lama saya berborak ngan Wardina, beliau sangat peramah. Banyak yang diperkatakan tentang keluarga, cita2. Berkongsi cerita dengan Wardina memang besh ternyata beliau antara artis yang sangat berpandangan jauh dan sentiasa mencari peluang untuk memperbaiki diri. Berbual dengan Wardina menjadi saya lebih optimis dengan peluang dan potensi diri sendiri.
Di sini kami diberi cabaran untuk mendeko "cup cakes" dengan bahan2 yang disediakan.
Hasilnya.............. ta da!!!!!!!!!
Cute, kan? Hik hik hik
Pengadil yang adil lagi bijaksana...
Ni saya punya ulat bulu yang gedik!
Menerima hadiah dari Wardina...
Comey jer, bila Imran menghulurkan hadiah kepada Afiq :)
Hadiah yeay!!!!

Sebelum balik kami dijamu beramai2 di restoran yang berdekatan...
I like I like... sedap weh...
Burger cheese ni Afiq siap tapau bawa balik. Sebab die nak makan ayam jaaa...

Memang terbaeklah event anjuran Electrolux. Ohhh ya uollls, nak dekat raya FB Electrolux akan buat contets lagi, so jangan lupa cekidaut ya!!

6 comments:

cik kumbang said...

wah bestnye
comel betul cupcake tu hehe
makanan yg dijamu pun yummy :D

ummie_mirahaziq said...

bestnyer..tahniah

sawaNiLa said...

bestnya awak...

Qashmere said...

Bestnyaa!

Jard The Great said...

wahh.. dgn wardina tuu

Mama Zharfan said...

BESH!!!!!!!!!!!!!!!!!