Thursday, June 6, 2013

Lama Dah Tak Hapdet Citer Hadiah :P

Lebih 2 minggu saya membisu daripada bercerita pasal hadiah. Malas pun iya jugak. Takdelah menarik mana pun. Kebetulan saya ada masalah dengan kamera yang sering saya bawa ke sana-sini. Abis segala gambar dalam memori kad kamera tersebut, rosak! Hangin jugak! So mood ke laut dengan gambar kenangan hadiah yang dimenangi lesap gitew jer.

Malas nak kisah dah. Dengan posting event banyak lagi dalam draf so tak payah nak memeningkan kepala. Buat apa yang perlu. Benda dah jadi tak perlu beria ditangisi. Dalam kalut2 minggu lepas yang penuh cabaran sebab anak sakit. Minggu ni keadaan diri dah lega sedikit, tup tup ada juga rezeki yang masuk. Bersyukur sesangat. 

Hadiah kecil-kecilan...
Tetap mengembirakan...
Buat comper bilisan...
Dapat hamper MBG value RM150 dari Majalah Rapi
Hamper Colgate yang dipos. Menang 2 set, tapi 1 set still belum dapat lagi.*hapdet baru jer dapat tadi
Dari FB katanya harga dalam beriban. Tapi bila tengok produk, adoihai 3 ketoi ajer?
Hamper Banana Boat dari ACP...
Goodies dari filem HOST dari Times Bookstore...
2nd prize winner, Joyful Spring Contest :)
Hadiah dari FB...
Dapat 2 cheque dari 100plus yang bernilai RM88 setiap satu...

Tiada apa lebih indah dari memanjat kesyukuran diatas setiap kurniaan :)

7 comments:

Aishah Megahasz said...

Kecik-kecik pun best ni....

Mama Zharfan said...

congrats :)

Nik Nor Izyanty Che Mazlan said...

Bestnye..kalau boleh hari2 nak menang kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kemarau adiah btul sbb lma tak join contest

mummymer said...

apaa?? comper bilisan? bilisan?? *dushh!! :D congrats!!

mummymer said...

mummymer - ibuemir

Ain Salleh said...

Wahhhhhhhhhhhh bestnya akak menang macam-macam hadiah kan :D kita jarang sangat nak menang hadiah(akibat daripada ketidakmahiran dalam mereka slogan, huhu) hmmm akak post lah entri berkenaan tips2 menang pertandingan... sharing is caring right :3?