Monday, June 17, 2013

Presie... Presie Last Week!!

Hapdet selaju yang mungkin...
Anak2 saya demam panas hari ni; Amani-Afiq-Akid
So, dengan saya2 SAKIT juga...  sakit menjaganya :(
Redho dengan ujian dariNya. Kerja banyak juga bertangguh tapi pelan2 cuba sehabis baik untuk setelkan dalam masa paling cepat dan sempurna.

So, nak hapdet kisah hadiah yang saya menang last week...
Ahem ahem...
Voucher Jusco RM50 dari Mamypoko...
Kamera yang ke-2 dan ke-3 jenis ni yang saya menang...
Kali ni dari 7-eleven...
Memang Lucky draw jer, sebab nama  hubby saya sms 1 kali lekat pulak tu :)
Hamper KARA RM120...
Kena rajin masak lepas ni, huhu
Tiket Super GT dari Score Magazine FB :)
Hadiah Neubodi ehsan dari Merlyn (sayang rapa2t Lyn)...
Wink wink...
Mahal gak produk ni dalam RM386, gulp...
Suke sampai lap air mata kat hujung tudung bawal Gred C, huhuhu

Tu jer... OK nak bagi anak makan ubat.
*Stress bila anak sakit, perkara hepi pun kita takleh menikmati dengan sempurna :(

8 comments:

mama_umar_maryam said...

as usual..sumer best! yg KARA tu saye punye blm smpi lagii :(

Syima Emi said...

congrats kak ayu.. saya dpt gak hadiah neubodi tu cuma belum g redeem lagi..

Merlyn Hasshim said...

pergh.. mahal giler neubodi itu... Alhamdulillah dah settle hadiahnya.

mama tisya said...

meriah smua adiah..sama product kara tu

Aishah Megahasz said...

Wah kemain. Lansing pas ni pakai girdle... congrats

Nana said...

Murah rezki

Sya said...

camera tu x nk jual ke 1?

anak Wan Salleh said...

wah... congrats..

moga anak2 u sihat..