Superman Alaf Baru, No More Sepentot Di Luar, Wahahahahaha

Hari tu saya dapat tiket dari FB Code 10
Tengok Man of Steel kat Pavi...
Lepas tu my kazen Yam bagi lagi tiket..
So ada tambahan tiket, dengan gembiranya dapat bawak semua anak pergi tengok movie secara free, ngeee...
Tema pakaian untuk malam ni---Superman opkossss

Filem ni walaupun berkisar pasal Superman yang memang kita dah tahu macam mana cerita dier, sebab memang dah banyak cerita versi Superman sebelum ni. Namun, garapan dan teknik penceritaannya memang ada kelainan. Watak Jor-El, Lois Lane, Kent, Martha Kent memang watak yang kita familiar dalam cerita Superman memang tetap ada. Part gaduh2, aksi memang meletop la. Cuma ada part last General Zod bertarung ngan Superman dan sememangnya kerlas cara lawan dowang tapi ended up si Zod tu mati hanya bila Superman pulas leher dier, even kalau tengok die punya gagah. Hempas badan kat mana-mana bangunan semuanya jadi runtuh, lori tangki jatuh atas dier pun hidup lagi. So, ala2 nak bunuh  cuma pulas jer kepala si Zod tu, hahaha... Adoi!
Tapi yang paling ketara bezanya. Now ni Superman 2013 dah tak tayang sepentot kat luar hokeh! Baju besi lagik. Nampak sopan sikit walaupun baju tu sendat lagi, buahahahahah. Rambut pun dah ala2 rebonding takde dah pesen gulung2...
Setiap sorang anak dapat bag... Best giler... Kalau Anaqi ada tambah lagi set Code 10, dari shampoo, sabun badan dan minyak rambut. Ni dah macam stok 2 tahun ni, ngeeeeeeeeeeeeeeeee... I lap u lah Code 10 and Yam my kazen :) muah muah...

Comments

suka btul tgok cara kak ayu mgumpul barangan umah.. kena study lebih dgn kak ayu ne.. all the best kak!
Mama Zharfan said…
siyes syok part goodies tu!! me dh berkurun tak pegi tgk movie sbb komitmen keje on weekends tu
Ezna said…
Nk tgk la man of steel ;)
Nana said…
Makk aii banyak nye adiah

Popular Posts