Wednesday, June 26, 2013

Wacoal : Salute ( Gitewwwwwwwww )

Yaa Arr... Saya dijemput lagi untuk satu lagi acara Wacoal. Tapi kali ni kat Pavilion.
Sampai jer terus agenda makan2 bermula. Lapar tahap gaban sebab merempuh jammed yang lama giler nak sampai kat destinasi.
Ok, ada fashion show segala bagai... So sebelum kita tengok koleksi2 Wacoal yang terdapat di sini, meh baca apa itu Salute + bagaimana rupa rekaanya Salute ini...

Embodying opulence and sophistication, the regal Salute ensembles of the evening had once again, captured the imagination of its “devotees”, who turned up ceremoniously in black or gold for the event themed “Reigning Supreme”.

Indeed, from brassieres and panties to garter belts, Salute (which literally means ‘a gesture of respect or polite recognition’) has evolved from just designing evening slips in 1983 in Japan, to creating a full range of intimate apparels beaming with captivating hues and dashing details. Today, as if a shimmering pearl afloat on the waves of luxurious lingerie, Salute by Wacoal is ever more radiant than it was shaped 30 years ago.

Staying true to its aspiration of fulfilling Asian women’s desire for European flair lingerie, Salute is produced precisely to suit petite frames. Wacoal’s exclusive collaborations with avant-garde lacemakers lend a novel touch to the textile that has been held dear for centuries.

Continuing to flaunt the enduring and ostentatious beauty of laces, the latest collection is ablaze with vibrant hues of floral motifs that seemingly spring into life with charm and vitality – attesting to Wacoal’s decades of expertise in producing credible and well-loved intimate apparels.

Ok dah paham, kan?
Memang baju2 dalam yang ditawarkan cantik2 rekaannya...
Kombinasi kebanyakan samada warna garang atau warna lembut. Namun dengan adanya "lace" dalam rekaannya menjadikan rupa baju dalam Salute lebih nampak cantik. Dan boleh nampak ciri2 pemakainya lebih garang, berani dan sensual... Ececececece
Antara koleksi Wacoal yang lain..
Saya suka yang ini!!!!!!!!
Best buy items yang sangat berbaloi. Ok, berjaya merembat satu :)
Ya arrrr goooooooooodies :)

So uolls boleh dapatkan Salute, eksklusif hanya di Parkson Pavilion, Parkson KLCC dan Parkson Gurney Plaza...

4 comments:

Liz said...

aik, tak nampak pun akak kat sana. menyorok kat mana?

Wansteddy Tales said...

Dapat wacoal free tak kak Ayu :D

Mama Zharfan said...

waaa syoknya goodies tu!!

Aishah Megahasz said...

Aishah pergi event dengar Gurney Plaza. Eventlah sangat..ingatkan ada talk ke apa. Tak ada..dia introduce koleksi baru dan bagi hadiah free, camisole tu. Jimat masa....boleh ronda shopping...hahahaha