Yeah!!! Saya Dah Redeem PortaWifi

Ok........
Dengan pantas dan gigih saya pergi redeem PortaWifi Blue Cube kat cawangan Kaunter TTDI...
Memang ramai orang, tapi sekejap jer prosesnya... efisien gitu...
So, sambil tunggu giliran saya baca jugaklah kelebihan PortaWifi dari Celcom ni...
Hmmm... banyak baguihnya uolls... Antaranya;
Kita boleh SHARE penggunaan PortaWifi ni sehingga 5 gadjet/device... sharing is caring, kan?Heheh... Kelajuannya juga NOT BAD sehinggakan 21Mbps... berdesssupppppp... dengan saiz data plan sehingga 10GB, perghhhh... dengan meliputi keluasan jaringan yang besar untuk berkomunikasi selain dari kelajuan yang tinggi, sememangnya PortaWifi dari Celcom ini memang berbaloi untuk dimiliki :) :)
See, muka orang happy dapat PortWifi free, ngeeeeeee...
Dalam set PortaWifi juga didatangkan dengan charger dalam kereta dan juga "connection plug" yang boleh terus 'charge' ke PortaWifi...
Mudahkan uolls...
Memang sesuai untuk kita semua yang sentiasa mobil ke sana-sini apatah lagi di musim perayaan ini. Di mana jua kita berada samada di atas jalan raya, jauh nun di desa, mahupun di ibukota, dengan PortaWifi membolehkan kita boleh berhubung dengan internet---berkomunikasi dengan cara apapun dengan adanya PortaWifi...

Ohh ya, anda juga boleh mendaftar "data plan" samada prepaid ataupun post-paid. Yang mana harga terendah untuk prepaid bermula RM68 untuk 4GB data volume, manakala untuk postpaid serendah RM48 untuk 1.5 GB. Nak tahu pelbagai pakej data plan bolehlah layari https://www.celcom.com.my/personal/plans/wifi
Saya dah ber-PortaWifi ternyata ianya, mudah, selesa, santai dan berbaloi untuk memilikinya :)

Jangan risau bagi yang tak sempat mendapatkan flyer tol seperti saya. Sekarang Celcom ada promosi, pada sesiapa yang melanggan CELCOM FIRST DATA PLAN akan diberikan PortaWifi secara percuma dan secara tak langsung anda telah jimat rebat RM120 dalam bil bulanan anda. Menarik, kan? :)

Comments

boni kacak said…
wah.. laju ye terus redeem.. hahaha
Mama Zharfan said…
u amik pakej yg mana ayu?
boni kacak--nak buat camne, gaya maknya sin chan itu tetap ada hahahaha

mz-prepaid :)